Halsnæs Kommune

Digitale lukkedage er udskudt

Del

Digital Post flytter først til ny platform i starten af 2022.

Det nye Digital Post fra offentlige myndigheder, som var planlagt til at gå i luften den 30. november 2021, udsættes til første kvartal af 2022.

Dermed vil man uændret kunne sende og modtage Digital Post til og fra bl.a. Halsnæs Kommune i e-boks, på borger.dk og Virk - også hen over weekenden i uge 47, hvor der ellers var planlagt lukkedage i forbindelsen med overgangen til den nye platform. 

Digitaliseringsstyrelsen har vurderet, at det er mest hensigtsmæssigt at udskyde lanceringen af den nye Digital Post, så kommunikationen mellem offentlige myndigheder, borgere og virksomheder ikke forstyrres i en tid, hvor det bl.a. kan være relevant for myndighederne at sende coronarelateret Digital Post ud til borgerne. 

Overgangen til en ny Digital Post sker, fordi det offentlige overtager al myndighedspost fra E-boks. Fremover vil borgere og virksomheder kunne tilgå deres Digitale Post på borger.dk, virk.dk, en ny Digital Post-app og apps fra hhv. E-boks og Mit.dk.

Digitaliseringsstyrelsen vil på et senere tidspunkt melde en ny tidsplan ud for, hvornår overflytningen sker. 

Du kan læse mere om den nye Digitale Post på linket her. 

Billeder

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!