Næstved Bibliotek og Borgerservice

Digitale karikaturer på biblioteket

Del

Fra mandag den 10. januar til fredag den 25. februar udstiller den lokale kunstner Adam Dyngvold sine digitale karikaturer på Glumsø Bibliotek.

Digital karikatur. Ophavsret Adam Dyngvold. Avolarts.
Digital karikatur. Ophavsret Adam Dyngvold. Avolarts.

Adam Dyngvold startede sin kunstneriske karriere for 10 år siden. En gammel efterskolekammerat kontaktede ham, efter at han havde set en af Adam Dyngvolds ”speed drawings” på YouTube. Han mente, at han kunne hjælpe ham til at blive en dygtig tatovør.

- Timingen var helt perfekt, da der var nedskæringer på mit daværende arbejde. Jeg sagde derfor ja tak, fortæller Adam Dyngvold, som kom til at tilbringe de næste otte år i branchen. Da han stoppede som tatovør, vidste han ikke, hvad han ville videre med, kun, at det skulle være noget kreativt. 

I sin fritid begyndte han at studere anatomi og karikatur. Og de karikaturer, han malede, lagde han op på en Instagram profil under navnet @avolarts. 

Eksplosion på Instagram
- Efter, at jeg havde øvet mig lidt, malede jeg den canadiske YouTuber Ricky Berwick. Han så det på min Instagram og kontaktede mig, fordi han gerne ville have det op at hænge på sin væg. Jeg blev meget begejstret og sendte straks billedet afsted mod Canada. Han kvitterede med at lave en ”unboxing video”. Det resulterede i, at min indbakke på Instagram var ved at eksplodere med henvendelser fra folk, der selv ville have lavet en karikatur, siger Adam Dyngvold, som nu er ved at sætte en webshop op med de digitale karikaturer.

Se mere på Instagram: @avolarts 

Udstillingen på Glumsø Bibliotek kan ses i bibliotekets åbningstid.

Vedr. billeder: Hermed gives tilladelse til at bruge vedhæftede billeder redaktionelt.

Kontakter

Billeder

Digital karikatur. Ophavsret Adam Dyngvold. Avolarts.
Digital karikatur. Ophavsret Adam Dyngvold. Avolarts.
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum