Ishøj Kommune

Die Reeperbahn – En hyldest til Tom Waits

Del

Kom og hør musikalske fortællinger fra livets udkanter og afkroge. Det sker den 21. april kl. 20 i Ishøj Kultur Café.

Meine Damen und Herren, træd nærmere!

Tag med på en tur ned ad livets sidegader og mød søsyge sømænd, kærlighedsknuste barfluer, rablende gadeprædikanter og vagabonder med kronisk udlængsel, når hyldestbandet Die Reeperbahn fortolker musik af den amerikanske ener Tom Waits.

Når onkel Tom fortæller

Med kombinationen af så forskellige genrer som beskidt blues over skrøbelig jazz til kirkegårdstango udforsker bandet Waits musikalske mangfoldighed.

De mange albums og sange fra Tom Waits’ hånd gør det til en udfordring at udvælge og sammensætte et koncertprogram. Men også til en kæmpe fornøjelse.

For mens der rent musikalsk er mange forskellige kringelkroge at gå på opdagelse i, bindes alle sangene sammen af, at fortællingen står som omdrejningspunkt. Fortællingen om livet, når det er mest intenst og mest sært.

Nerve og nærvær

Turen ned ad Die Reeperbahn bliver skramlet og følsom, støvet og skæv, lidt underlig og ganske enestående.

Bandet fortolker Tom Waits sangkatalog med både dyb respekt, stor indlevelse og personligt præg. Der er både nerve og nærvær i deres udgaver af mesterens musik, og Die Reeperbahns udgaver genskaber den Waits’ske stemning med gefühl, sved og schwung.

Besætningen består af rutinerede rotter, der alle som én er god for mere end én sørøverhistorie.

Billetter koster 125 kr. i forsalg og kan købes på Billetlugen.dk eller i Kultur Caféens billetsalg på Ishøj Østergade 28. Medlemmer af KulturCaféens Venner kan købe billet til 100 kr.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum