DI - Dansk Industri

DI varmer op til dansk Tour de France-start med fremstød til Frankrig

Del

I juli 2022 skal Danmark lægge asfalt til Tour de France-starten Grand Départ. Verdens største cykelbegivenhed er et unikt udstillingsvindue for danske styrkepositioner. Derfor varmer DI op med et erhvervsfremstød til Paris 14. oktober med H.K.H. Kronprinsen og erhvervsministeren i spidsen.

14. oktober stiller DI op ved Tour de France-målstregen på Champs Elysées i Paris med H.K.H. Kronprinsen, erhvervsminister Simon Kollerup og 10 danske virksomheder, der skal vise danske styrkepositioner inden for life science, digitalisering, sportstech og fødevarer forud for Tour de France-starten i Danmark i 2022.

- Der er mindre end et år til startskuddet lyder til Tour de France i Danmark - og det glæder vi os meget til. Hele verden kommer til at se med i 2022, når cykelryttere kører gennem Danmark. Den store internationale opmærksomhed skal vi også bruge på at fremvise danske styrkepositioner. Derfor varmer vi op allerede nu med et erhvervsfremstød til Paris med en række danske virksomheder, siger Thomas Bustrup, international direktør i DI.

På deltagerlisten er Alk-Abello, cBrain, Coloplast, H. Lundbeck, Heka Dental, LEO Pharma, Lindberg, Mate.Bike International, Novo Nordisk og Rynkeby. Alle virksomhederne får mulighed for at mødes med nøgleaktører i Frankrig og udlandet, når organisationen A.S.O., der står bag Tour de France, løfter sløret for hele ruten for Tour de France 2022 ved le Palais de Congrés.

- Inden for cykelsporten bliver det ikke større end Tour de France. En af grundene til at Danmark kan tiltrække en så vigtig og stor begivenhed er, at Danmark og Frankrig har haft tætte og stærke bånd i mange år. Det gælder nu i forhold til cykelsport og gælder også i forhold til eksport, siger Thomas Bustrup.  

- I sommeren 2021 samlede Danmark sig om store sportsbegivenheder som EM i fodbold og OL i Tokyo. Jeg er nok ikke den eneste, der var overvældet over det danske fællesskab og holdånd. Nu er det cykelløbets tur, og det støtter vi fra erhvervslivets side 100 procent op om. For det handler om mere end sport. Det handler om at vise, hvad Danmark er, siger Thomas Bustrup.

Erhvervsfremstødet finder sted i samarbejde med den danske ambassade i Paris, Food Nation og VisitDenmark.

Følg os på:

    

Kontakter

For yderligere kommentarer kontakt DI’s presserådgiver Ditte Rieland, tlf. +4522 467822 eller e-mail: dirh@di.dk. Og for yderligere oplysninger om fremstødet kan konsulent Emil Stub kontaktes på tlf.: +453377 3904 eller e-mail: emns@di.dk

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum