DI Østjylland

DI Østjylland roser Aarhus Kommunes klimastrategi

Del

En ambitiøs og omfattende klimastrategi for Aarhus Kommune får rosende ord med på vejen af erhvervslivet i Østjylland. Klimastrategien blev præsenteret på et borgermøde i dag.

- Det er rigtig godt, at Aarhus’ politikere har store ambitioner på klimaets vegne. Det er vi helt enige i, og jeg hæfter mig ved, at kommunen også vil fremme den lokale erhvervsudvikling med den grønne omstilling, siger Anders Strange, formand for DI Østjylland.

DI-formanden fremhæver bl.a. Aarhus Kommunes ambitioner om, at blive førende test- og demonstrationsby for klimarigtigt byggeri og for vandteknologi, hvor Østjylland har store ekspertiser.

- Jeg ser frem til dialogen med Aarhus Kommune omat sikre de bedste rammebetingelser for den grønne vækst og omstilling. Vi bidrager også meget gerne i arbejdet med at lave demonstrationsprojekter for de grønne løsninger i samarbejde med kommunen, siger Anders Strange.

Aarhus har med klimastrategien sat højere ambitioner end regeringens nationale mål om CO2 reduktion på 70 % i 2030.

- Selvfølgelig skal vi have høje ambitioner om at løse klimaudfordringen. Det er vi helt enige i i erhvervslivet, og her synes vi, at det er helt centralt, at kampen for et bedre klima går hånd i hånd med bestræbelserne på at skabe vækst og arbejdspladser.

- Erhvervslivet spiller en vigtig rolle med at fremstille og udvikle nødvendige løsninger til et bedre klima, og derfor er det er vigtigt, at rammebetingelserne for at drive virksomhed fortsat er gode. Her må Aarhus også meget gerne være i førertrøjen, siger Anders Strange.

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos chefkonsulent for DI Østjylland Michael Jul-Nørup Pedersen, tlf. 2924 7009, e-mail mjnp@di.dk, eller presserådgiver Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Billeder

Information om DI Østjylland

DI Østjylland
DI ØstjyllandFor yderligere information om DI Østjylland:

Chefkonsulent Michael Jul-Nørup Pedersen
Mail: mjnp@di.dk
Tlf. 3377 4588
Mobil: 2924 7009

Koordinator Vinnie Røslau
Mail: vir@di.dk
Tlf. 3377 3675

Følg pressemeddelelser fra DI Østjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Østjylland

Vivian vil effektivisere virksomheder og vinder ny pris på 25.000 kr.22.6.2020 13:31:57 CESTPressemeddelelse

Vivian Payne vil med sin fagprøve effektivisere og forenkle arbejdsgangene på danske virksomheder. En anerkendelsesværdig ambition - og allerede nu har hendes flotte opgave skaffet hende DI og HK Privats fagprøvepris 2020. Det er første år, at Dansk Industri (DI) og HK Privat uddeler fagprøveprisen for kontoruddannelsen på 25.000 kr. Prisen blev uddelt i dag i Industriens Hus i København til en meget glad Vivian Payne, der til daglig går på Aarhus Business College.

To nye stærke navne i DI Østjyllands bestyrelse28.5.2020 16:00:17 CESTPressemeddelelse

På DI Østjyllands generalforsamling torsdag den 28. maj 2020 kom der to nye profiler med i bestyrelsen, nemlig Group CEO og Co-founder Pernille Alberg Pedersen, Pond Global A/S, og Senior Vice President Jørgen O. M. Laursen, Terma Aerostructures A/S. Pernille indtræder i bestyrelsen efter endt barsel efter sommerferien. Stiftende partner Anders Strange, AART Architects blev genvalgt som formand. Adm. direktør Morten Sæderup Nielsen, AVK International A/S og kommunikationsdirektør Kasper Ibsen Beck, Arla blev genvalgt som de to næstformænd. DI Østjyllands bestyrelse ser herefter således ud: Anders Strange, Stiftende partner, AART Architects A/S Morten S. Nielsen, Adm. direktør, AVK International A/S Kasper Ibsen Beck, Kommunikationsdirektør, Arla Lars Brunsø, Adm. direktør, Akva Waterbeds A/S Jørgen O. M. Laursen, Senior Vice President, Terma A/S Rene Hougaard Brund, Adm. direktør, Scanpan A/S Preben Rasmussen, Adm. direktør, Skovby Møbelfabrik A/S Jens Egdal, Direktør, Rambøll Danmark

DI med opfordring til kommunerne: Det er nu, vi skal vise, vi kan stå sammen5.5.2020 09:08:45 CESTPressemeddelelse

Coronakrisen har ramt Danmark og dansk erhvervsliv hårdt. Landets kommuner spiller en stor og vigtig rolle i at holde dampen oppe i Danmark, så hjulene kan køre rundt i dansk økonomi. I Østjylland er der allerede iværksat en række initiativer, som hjælper virksomhederne og holder hånden under lokale arbejdspladser. Men der er brug for et fortsat tæt samarbejde mellem kommunerne og de lokale virksomheder. Derfor lancerer DI 45 konkrete anbefalinger til kommunerne, så vi kan hjælpe hinanden med at komme så helskindet som muligt ud af krisen. - Kommunerne i Østjylland var hurtige til at igangsætte tiltag og nye løsninger og har på den måde allerede sikret arbejdspladser og hjulpet mange virksomheder i kampen mod følgerne af coronakrisen. Men jeg tror ikke, vi har set det værste endnu. Derfor er det vigtigt, at kommunerne bliver ved med at tage bestik af situationen og fortsætter den tætte dialog, siger Anders Strange, partner i AART architects og formand for DI Østjylland. Anders Strange

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum