DI - Dansk Industri

DI: Glædeligt med markant lempelse af rejserestriktionerne

Del

Landets største erhvervsorganisation, Dansk Industri, kipper med flaget og glæder sig over, at vi endeligt er på vej mod normale rejsemuligheder, efter at et bredt politisk flertal i Folketinget her til aften er blevet enige om at normalisere rejsereglerne.

- Hele verden farves grønt – og det er en rigtig god nyhed for hele erhvervslivet, siger branchedirektør Michael Svane, DI Transport.

- Vi er meget tilfredse med, at der nu tages et stort skridt i retning af normalisering af rejsemulighederne til og fra Danmark.

Det er ifølge branchedirektøren afgørende for brancher som luftfart, rejse- og oplevelsesbranchen samt turismen, herunder hoteller og restauranter, at vi får de udenlandske rejsende tilbage til Danmark. Vi har i fællesskab gjort Danmark til et trygt og godt sted at rejse til.

- Det betyder, at virksomheder trygt kan sende medarbejdere ud til markeder og kunder i hele verdenen. Det betyder meget for hverdagen i virksomheder på tværs af alle brancher.

- Der er lyttet til erhvervets ønsker – og resultatet er et godt eksempel på et fortrinligt samarbejde mellem myndigheder og erhvervet, herunder når det handler om rejsende fra tredjelande, hvor færdigvaccinerede frit kan indrejse fra.

- Vi noterer, at der tilbagestår restriktioner i forhold til enkelte lande, hvor der er et bekymrende billede. Vi anbefaler derfor at situationen evalueres med jævne mellemrum, første gang primo 2022, siger Michael Svane. 

Følg os på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos Michael Svane, tlf. 4036 1348, e-mail misv@di.dk eller presserådgiver Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum