DI Bornholm

DI Bornholm fortsætter med samme stærke hold

Del

Efter generalforsamling i DI Bornholm torsdag den 14. juni er sammensætningen af bestyrelsen uændret.

Direktør Kenn Kjellberg fra Victor Vask A/S er blevet genvalgt som formand, og direktør Michael Almeborg fra Ole Almeborg A/S og adm. direktør Michael Bladt fra HASLE Refractories A/S fortsætter begge som næstformænd.

Bestyrelsesformand Kenn Kjellberg ser frem til det gode fortsatte samarbejde om at finde lokale løsninger, så Bornholm også står stærkt i fremtiden.

- Vi er gode til at samarbejde på tværs og finde fælles løsninger for Bornholm. Vi har blandt andet et rigtig godt samarbejde med kommunen, som jeg glæder mig til at fortsætte. Og jeg er sikker på, at vi kan blive endnu bedre til at bruge de mange styrker, vi har. Det gælder også, når vi skal fastholde og tiltrække borgere til Bornholm og medarbejdere til virksomhederne. Netop den udfordring bliver min bestyrelses vigtigste opgave i de kommende år, siger Kenn Kjellberg.

Bestyrelsen for DI Bornholm ser sådan ud:

  • Direktør Kenn Ivan Kjellberg, Victor Vask A/S
  • Direktør Michael Almeborg, Ole Almeborg A/S
  • Adm. direktør Michael Bladt, HASLE Refractories A/S
  • Finance Manager Henrik Munk, Beck Pack Systems A/S
  • Adm. direktør Morten Rask, Jensen Denmark A/S
  • Adm. direktør Morten Studsgaard, Bech-Hansen & Studsgaard A/S
  • Adm. direktør Per Olesen, Bornholms Andelsmejeri
  • Direktør Pernille Bülow, Pernille Bülow A/S
  • Adm. direktør Rasmus Sielemann Christensen, Bornholms Energi & Forsyning

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

For yderligere kommentarer kontakt formand for DI Bornholm Kenn Kjellberg, tlf: 4030 0599 eller pressekoordinator Jeppe Bo Rasmussen, jebr@di.dk, tlf: 2440 1897

Billeder

Information om DI Bornholm

DI Bornholm
DI BornholmFor yderligere information om DI Bornholm:

Konsulent Henrik Lystbæk
Mail: hely@di.dk
Tlf. 3377 3957
Mobil: 2284 6867

Sekretær Susanne Graversen
Mail: sug@di.dk
Tlf.: 3377 3372

Følg pressemeddelelser fra DI Bornholm

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Bornholm

Satsning til lands, til vands og i luften udløser initiativpris til Bornholms Elektromotor31.10.2018 11:30:00 CETPressemeddelelse

Virksomheden Bornholms Elektromotor ApS har gennem målrettede investeringer og videreuddannelse af medarbejdere kapret nye vækstmarkeder i blandt andet offshore-branchen. Det bliver onsdag belønnet med DI Bornholms Initiativpris 2018. Bornholms Elektromotor blev grundlagt i 1947, og levede i mange år af at betjene den store fiskeflåde på Bornholm. I dag har direktør Martin Randrup altid pakket en redningsvest bag i bilen. For man ved aldrig, hvad en arbejdsdag bringer. I dag vedligeholder, reparerer og ombygger virksomheden nemlig roterende maskiner i alle størrelser. Det omfatter alt fra skibsmotorer, landbrugsmaskiner, industrimaskiner og vindmøller. Og blandt nogle af de nye tilføjelser på hylderne er svejserobotter og drone-komponenter. Dermed er Bornholms Elektromotor og de 14 medarbejdere i dag klar med ekspertise til lands, til vands og i luften. Med en kundekreds fra mange brancher har virksomheden formået at vokse og opbygge en stigende fortjeneste over de seneste år. Blandt a

Bornholm er bedst øst for Storebælt: Samarbejde om medarbejdere giver pote3.9.2018 21:30:00 CESTPressemeddelelse

Bornholms Regionskommune har i flere år ligget i bunden, når DI årligt tager temperaturen på kommunernes lokale erhvervsklima. Det ændrede sig sidste år, hvor Bornholm tog et stort spring frem med 21 pladser. I årets nye undersøgelse er det lykkedes at holde fast i fremspringet - endda med en forbedring på fire pladser. Det rækker til en plads som nummer 64 ud af de 93 danske kommuner, hvor DI har undersøgt det lokale erhvervsklima. Det er Bornholms bedste placering siden 2013.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum