DFDS A/S

DFDS udvider samarbejdet med tyrkiske Ekol Logistics

Del

DFDS og Ekol Logistics, et førende tyrkisk transportselskab på markedet mellem Tyrkiet og Europa, har i dag aftalt at udvide deres samarbejde betydeligt

To af de nye fragtfærger fra Jinling, der bliver leveret i starten af 2019
To af de nye fragtfærger fra Jinling, der bliver leveret i starten af 2019

Aftalen omfatter søtransport af trailere mellem Istanbul i Tyrkiet og Trieste i Italien, og DFDS forventer, at det vil øge mængden af fragtenheder med næsten 30%.

For at sikre kapacitet til de ekstra mængder udvider DFDS terminalkapaciteten.

"Jeg er meget glad for at oplyse, at vi har underskrevet en kontrakt om at anvende en nybygget RoRo terminal i Yalova sydøst for Istanbul. Det er et meget vigtigt skridt til effektivt at reducere begrænsninger i terminalkapacitet, så vi kan sikre godsflowet for vores kunder. Det giver også en bredere geografisk dækning for vores mange kunder i og omkring Istanbul," siger Peder Gellert, Executive Vice President og chef for DFDS' Shipping Division.

DFDS vil også øge skibskapaciteten ved at indsætte flere skibe i dette marked, herunder to nye fragtfærger, der skal leveres fra et kinesisk værft i begyndelsen af 2019. Skibene vil være de største nogensinde i DFDS' flåde og tilbyde plads til 450 trailere hver.

"Det glæder mig meget, at vi kan udvide vores service til transportvirksomheder og logistikudbydere, som transporterer gods mellem Tyrkiet og EU. Vi har en stærk tro på potentialet i transportkorridoren, der forbinder nogle af verdens største og mest dynamiske industriområder, og vi vil fortsat investere i at levere en endnu mere robust og pålidelig forsyningskæde, der understøtter vækst og beskæftigelse på begge sider også i fremtiden,” siger Peder Gellert.

Selçuk Boztepe, Senior Vice President og chef for DFDS' Business Unit Mediterranean, tilføjer: "Siden DFDS' investering i det tyrkiske selskab UN Ro-Ro i juni 2018 har vi allerede investeret i forlængelse af skibene for at sikre kunderne mere kapacitet samt i miljøudstyr for at tilpasse flåden til ny 2020-lovgivning. DFDS har også etableret et nyt IT-udviklingscenter i Istanbul. Med denne nye aftale og øget kapacitet i flåden og havnene vil DFDS fortsætte med at støtte den tyrkiske eksport- og transportindustri."

Nøgleord

Kontakter

Billeder

To af de nye fragtfærger fra Jinling, der bliver leveret i starten af 2019
To af de nye fragtfærger fra Jinling, der bliver leveret i starten af 2019
Download

Links

Information om DFDS A/S

DFDS A/S
DFDS A/S
Sundkrogsgade 11
2100 København Ø

https://www.dfds.com/

DFDS leverer færge- og transport services i Europa og Tyrkiet med en årlig omsætning på DKK 16 mia.

Over 8.000 fragtkunder anvender vores færge- og havneterminal services samt vores transport- og logistikløsninger.

Vi tilbyder også sikker transport på korte færgeruter og ruter med en overnatning til fem millioner passagerer, heraf mange i egen bil.

Vi har 8.000 medarbejdere fordelt på skibe og kontorer i 20 lande. DFDS blev grundlagt i 1866, har hovedkontor i København og er noteret på Nasdaq Copenhagen.

Følg pressemeddelelser fra DFDS A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DFDS A/S

DFDS investerer i biobrændsel-udvikler MASH Energy25.4.2019 13:34:51 CESTPressemeddelelse

Start-up-virksomheden MASH Energy udvinder olie af spild fra landbrugsproduktion. Olien kan anvendes som CO2-neutralt biobrændsel til bl.a. skibe, og restproduktet kan bruges som effektiv gødning. Med en investering på op til 10 millioner kroner er DFDS som medejer af selskabet med til at udvikle et kommercielt bæredygtigt alternativ til fossile brændstoffer. Et første mål vil være at klargøre olien til test på en DFDS-skibsmotor.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum