DFDS A/S

DFDS åbner IT-udviklingscenter i Istanbul

Del

På toppen af den løbende udvidelse af IT-udviklingsafdelingerne i København og Immingham vil DFDS nu også etablere et IT-udviklingscenter i Istanbul. Det nye center opstår i kølvandet på købet af U.N. Ro-Ro med hovedkvarter i Istanbul og skal beskæftige sig med nye løsninger og apps.

Gert Møller - Vice President og CIO i DFDS
Gert Møller - Vice President og CIO i DFDS

Med købet af det tyrkiske rederi U.N Ro-Ro tidligere på året ser DFDS nu gode muligheder for at udnytte det stærke, lokale netværk i Istanbul til at tiltrække IT-talenter fra Tyrkiets bedste universiteter.

”Vi har stærkt brug for kvalificerede IT-medarbejdere, da vores fremtidige succes bl.a. beror på vores evne til hele tiden at udvikle de mest effektive kvalitetsløsninger inden for IT og digitalisering. Men da mange virksomheder arbejder i den digitale retning, er der massiv efterspørgsel på IT-udviklere i Danmark og stor konkurrence om at tiltrække den nødvendige ekspertise. Tidligere på året søgte vi 19 IT-udviklere alene til IT-afdelingen i København, og det er så stor en udfordring, at de fleste stillinger stadig er ubesatte. Og da vi vil fortsætte med at udvide vores eksisterende centre, har vi øget ressourcerne til rekruttering af talenter,” siger Alexander Kanto, Talent Acquistion Manager i DFDS.

"Samtidig er det med vores nye forretning i Tyrkiet også oplagt at åbne et IT-center i Istanbul som et supplement til vores udviklingsafdelinger i København og Immingham. Det vil have fokus på nye systemer som bl.a. udvikling af apps, der i dag leveres af eksterne virksomheder, hvilket er en dyr løsning,” siger Gert Møller, Vice President og CIO.

”Vores kollegaer i Istanbul er højt kvalificerede, og det samme høje niveau ser vi også i det lokale IT-miljø. Vi planlægger at ansætte 20 udviklere til det nye IT-center, og vi forventer, at stillingerne vil blive besat hurtigt, fordi vi allerede har en stærk tilstedeværelse, gode faciliteter og en exceptionel ledelse i Istanbul.”

Udviklingscenteret i Istanbul giver adgang til et nyt, stort område, der giver os fine muligheder for at supplere vores teams og opbygge nye udviklingsteams på områder, der hidtil har været outsourcet,” siger han. 

Centeret vil blive ledet af Senior Director, Jan B. Devrim, som i forvejen leder DFDS’ IT-afdeling i Istanbul, der i øvrigt er i gang med at integrere infrastruktur og IT-systemer med DFDS’ IT-afdeling i København.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Gert Møller - Vice President og CIO i DFDS
Gert Møller - Vice President og CIO i DFDS
Download

Information om DFDS A/S

DFDS A/S
DFDS A/S
Sundkrogsgade 11
2100 København Ø

https://www.dfds.com/

DFDS leverer færge- og transport services i Europa og Tyrkiet med en årlig omsætning på DKK 16 mia.

Over 8.000 fragtkunder anvender vores færge- og havneterminal services samt vores transport- og logistikløsninger.

Vi tilbyder også sikker transport på korte færgeruter og ruter med en overnatning til fem millioner passagerer, heraf mange i egen bil.

Vi har 8.000 medarbejdere fordelt på skibe og kontorer i 20 lande. DFDS blev grundlagt i 1866, har hovedkontor i København og er noteret på Nasdaq Copenhagen.

Følg pressemeddelelser fra DFDS A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DFDS A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum