Ishøj Kommune

Det sker i Ishøj også under nedlukning

Del

Under nedlukningen skal du ikke snydes for kulturoplevelser i Ishøj Kommune. I vinterens udgave af ’Det sker i Ishøj’ kan du orientere dig om kulturinstitutionernes forskellige tiltag og aktiviteter

'Oplev Ishøj' - særudgave af 'Det sker i Ishøj'.
'Oplev Ishøj' - særudgave af 'Det sker i Ishøj'.

Du kan hente den fysiske pjece i Kulturium Musikteater, som er åbent som Covid-19-testcenter. Den elektroniske udgave kan du se på Ishøj Kommunes hjemmeside.

I disse tider, hvor udendørs aktiviteter er at foretrække, ligger kæmpen ’Oscar’ under broen i Strand-parken og venter på at hilse på dig. Herudover kan naturstierne og legepladserne anbefales, ligesom naturvejlederens to yndlingspletter også er et besøg værd. Det er den lille sø ved Brentekæret i Dyre-parken og det rige fugleliv ved stien fra Ishøjgård i landsbyen forbi kolonihaverne og golfbanen. Du kan få flere gode idéer og inspiration til ture på ishojnaturcenter.dk/i-naturen-paa-egen-haand.

Her kan de unge mødes

Man kan nemt tro, at Ishøj Ungdomsskole har lukket og slukket, men det er slet ikke tilfældet. Du kan finde Lock-Down-Aktiviteter på deres hjemmeside ishøjungdom.dk og på deres Facebookside.

Der er undervisning og workshops på digitale platforme, og klubbens medarbejdere arbejder faktisk også. Dem kan du møde om aftenen mellem kl. 18 og 21 på byens gader og i centret samt på Instagram.

Ishøj Kulturskoles undervisning ligger heller ikke stille. Den foregår online på forskellige platforme. Og på deres hjemmeside findes inspiration til forskellige kreative projekter.

I Kulturium Biblioteks begrænsede åbningstid kan du hente bestilte materialer til både børn og voksne. I ’Det sker i Ishøj’ kan du læse om både børnebibliotekarens og voksenbibliotekarens anbe-falinger. Læs eventuelt mere på www.ishojbib.dk.

Det voksne publikum kan glæde sig

Livekoncerter og teaterforestillinger i Kulturium Musikteater må vi desværre vente med. I ventetiden kan du dog fornøje dig med den særlige playliste på Spotify, hvor du kan lytte til de artister, der kommer til at optræde i år. Det er blandt andre Lis Sørensen, Chief 1, Dicte, Mike Andersen, Lasse & Mathilde Band, Steppeulvene, Anne Dorte Michelsen og ikke mindst Keld & Hildas Jubi-læums Show.

Der er også produceret en QR-kode, hvor du ved at scanne den kan komme lidt i stemning og lytte til musik.

Alle ledere og medarbejdere på kulturområdet ser frem til, at vi alle kan mødes og mærke fællesska-bet igen og ikke mindst dele de mange spændende kulturoplevelser med hinanden.

Kontakter

Billeder

'Oplev Ishøj' - særudgave af 'Det sker i Ishøj'.
'Oplev Ishøj' - særudgave af 'Det sker i Ishøj'.
Download
QR-kode til playliste med artister, som skal optræde i år i Kulturium.
QR-kode til playliste med artister, som skal optræde i år i Kulturium.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum