Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater præsenterer sæson 2021/22

Del

Det er en stor fornøjelse og det føles lidt som juleaften, når Det Kongelige Teater præsenterer den nye sæson 2021/22 den 10. maj kl. 19.00 på Facebook.

Længe har livet handlet om andet end kunst. Et kort øjeblik troede nogle måske, at vi kunne klare os helt uden, men undersøgelser viser, at publikum er sultent efter store kunstneriske oplevelser som aldrig før. Lysten til igen at være en del af den inspirerende, helende og udviklende samtale, som den bedste kunst kan igangsætte vokser blot. Derfor er det fantastisk at kunne lancere den kommende sæson 2021/22 på Det Kongelige Teater.

Det sker på Facebook den 10. maj kl. 19.00 og kan følges via dette link: https://www.facebook.com/events/1107101573091779

Det Kongelige Teaters skuespilchef Morten Kirkskov, operachef John Fulljames og balletmester Nikolaj Hübbe og teaterchef Kasper Holten står naturligvis til rådighed for interviews i det omfang det er muligt. Tag venligst fat i den presseansvarlige, hvis du ønsker at høre om muligheder for interview og skriv til presse@kglteater.dk, hvis du ønsker en digital udgave af sæsonbogen.

Vær opmærksom på, at denne begivenhed tidligere har været annonceret til at foregå den 3. maj kl.19.30 og det er altså denne, der nu er rykket til den 10. maj kl.19.

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum