Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater introducerer ekstra tryghed for publikum i resten af 2020

Del

Kun hvert andet sæde sættes i salg, og pengene gives retur, hvis man føler sig utryg

Det skal være trygt at købe billet til en forestilling og at opholde sig i Det Kongelige Teaters huse midt i en coronatid, derfor indfører Det Kongelige Teater nu tryghedsgaranti.

Det Kongelige Teater følger alle sundhedsmyndighedernes retningslinjer og indsætter ekstra rengøring og sørger for, at der bliver opsat ekstra håndsprit i foyererne. Det Kongelige Teater indretter både foyerer og sale, så forsamlingsforbuddet og reglerne om afstand opretholdes og gøres let for publikum at overholde.

For at publikum kan opretholde den nødvendige afstand i salene, sættes kun hvert andet sæde til salg, hvilket betyder, at der udbydes færre billetter til forestillingerne end normalt, og at der derfor hurtigere kan blive udsolgt.
Hvis regeringen hæver grænsen for forsamlinger, vil flere billetter sættes i salg. Skulle grænsen for forsamlinger derimod sænkes, tilgodeses de, der har købt billet først.

Når man som publikum køber billet til Det Kongelige Teaters forestillinger i den nye sæson, så er det med en garanti for, at man kan få pengene retur, hvis man fortryder eller af den ene eller anden grund skulle føle sig utryg ved at tage i teatret.

Tryghedsgarantien trådte i kraft d. 12. maj, samtidig med at salget for den kommende sæson åbnede for dem, der køber sæsonkort. Vilkårene gælder dog også for dem, der køber billetter senere på året i f.eks. forsalg fra d. 26. maj eller til løssalg af alle billetter i august. Tryghedsgarantien varer til udgangen af 2020.

Det Kongelige Teater følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og justerer løbende herefter. Teatret opfordrer derfor publikum til at følge med på kglteater.dk, hvor man kan læser mere om Det Kongelige Teaters tryghedsgaranti.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum