Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater afslører sæson 18/19

Del

Ny sæson byder på kvalitet og scenekunst fra øverste hylde – lige fra de elskede klassikere til nyfortolkede værker

Igen i år præsenterer Det Kongelige Teater spændende forestillinger og store oplevelser, der er klar til at begejstre og udfordre publikum i hele landet. 

I den nye sæson præsenterer skuespillet både uomgængelige klassikere, helt ny dansk dramatik og det bedste for børn. Balletten domineres af kærlighed og stærke kvinder, og operaens repertoire spænder fra let og tempofyldt underholdning til moderne, politisk opera.

Også i den kommende sæson vil Det Kongelige Teater fortsat arbejde med at bringe kunsten ind i nye samarbejder og nye sammenhænge - både rundt om i hele landet og i teatrets fysiske rammer.

Få et indblik i alt det, Det Kongelige Teater kan præsentere i den nye sæson i vedhæftede materiale.

Se livestream fra sæsonpressemødet direkte lige nu og på Facebook 

Læs mere om hele den nye sæson her.

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Dobbelt guld og en sølvmedalje for Balletfestivalen: Have Kommunikation og Det Kongelige Teater modtager fornem international hæder17.8.2018 11:14pressemeddelelse

Vinderne af de eftertragtede Stevie Awards, også kendt som The International Business Awards, er netop blevet offentliggjort. Have Kommunikation har sammen med Det Kongelige Teater vundet tre priser – alle sammen for den stort anlagte Balletfestival 2018, der fandt sted i juni, og som i månederne op til fik alt fra bryggeriarbejdere til superligaspillere til at danse ballet.

Programmet til Opera i det fri 20181.8.2018 08:00pressemeddelelse

Opera i det fri er et gratis tilbud til alle danskere og en mulighed for at opleve nogle af de største operaklassikere sunget af nogle af Danmarks bedste sangere i uformelle omgivelser. Fra den 10.-19. august kommer Opera i det fri rundt til seks danske destinationer. Det drejer sig om Brønderselv, Viborg, Esbjerg, Herning, Tranekær og slutteligt Bernstorff Slot i Gentofte. Det musikalske program består dels af uddrag fra den kommende sæsons forestillinger på Operaen, nogle af de store publikumsfavoritter og en smagsprøve på moderne opera. Her kan du læse, hvad du kan opleve på Opera i det fri 2018: Drot og Marsk af Peter A. Heise Ranes sang: Jens Christian Tvilum Figaros bryllup af Wolfgang Amadeus Mozart Via, resti, servita: Sine Bundgaard/Sofie Elkjær Jensen, Johanne Bock Hai già vinta la causa: David Kempster Crudel! Perché finora: Sine Bundgaard/Sofie Elkjær Jensen, David Kempster Eugen Onegin af Pjotr Tjajkovskij Kuda, kuda: Jens Christian Tvilum Porgy og Bess af George Gershwin

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum