Næstved Bibliotek og Borgerservice

Det er bare en virus!

Del

Virusforsker Anders Fomsgaard gør dig klog på det højaktuelle emne virus, når BIO Næstved og Næstved Bibliotek inviterer til en livestreamet forelæsning direkte fra Aarhus Universitet. Det sker tirsdag den 3. marts kl. 19.00-21.00.

Udbruddet af coronavirus har gjort dette foredrag mere aktuelt end nogensinde
Udbruddet af coronavirus har gjort dette foredrag mere aktuelt end nogensinde

Virus er overalt, og vi bliver alle udsat for en palet af dem igennem livet. Nogle virus er relativt fredelige, mens andre kan give alvorlige sygdomme – fra en almindelig forkølelse eller herpes til influenza, SARS, ebola, aids og mange andre. Nogle virus nedkæmpes af vores immunsystem, andre bliver kroniske og kan forårsage mangeartede problemer. Der findes også virus, som vi kan blive vaccineret mod eller behandlet for, mens der er andre, vi bare må prøve at undgå.

Mens verden er opskræmt af det nye coronavirus, kan du her høre om de vigtigste kendetegn for virus, hvordan de opfører sig, hvordan de ”tænker”, og hvordan virusforskerne kæmper mod dem.

Offentlige foredrag i naturvidenskab
Et samarbejde mellem Aarhus Universitet, BIO Næstved og Næstved Bibliotek og Borgerservice tilbyder dig at se med, når Aarhus Universitet formidler de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskaben. Foredragene livestreames fra Søauditorierne i Universitetsparken, Aarhus Universitet til biografer, biblioteker, folkeuniversiteter, kulturhuse, foreninger, gymnasier og skoler i en lang række byer i Danmark og udlandet.

I Næstved vil de offentlige foredrag blive vist i BIO Næstved, der lægger sal til samtlige 7 foredrag henover foråret.

Foredraget finder sted tirsdag den 3. marts kl. 19.00-21.00. Det er gratis at deltage. Du kan bestille din plads i salen cirka en uge før foredraget via biografens hjemmeside www.bio12345.dk/program/gratis-foredrag

Du kan se mere om de enkelte foredrag på ofn.au.dk

Kontakter

Billeder

Udbruddet af coronavirus har gjort dette foredrag mere aktuelt end nogensinde
Udbruddet af coronavirus har gjort dette foredrag mere aktuelt end nogensinde
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55884000http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum