Denmark SailGP Team

Det danske SailGP-hold tror på fremskridt på og ude af vandet i Plymouth

Del

SailGP vender tilbage til de britiske kyster, når Great Britain Sail Grand Prix løber af stablen i Plymouth i weekenden, og det danske SailGP-hold, der har ROCKWOOL som hovedsponsor, jagter holdets første podieplacering.

Det danske SailGP-hold i Plymouth
Det danske SailGP-hold i Plymouth

Danskerne ligger på en femteplads på sæsonranglisten efter en lovende start på sæson 3, og med en hjemmebanebegivenhed i horisonten i august er skipper, Nicolai Sehested, opsat på, at hans mandskab skal bevare momentum, mens de sejler i Plymouth Sound den 30.-31. juli.

"Vi ved, at et højt bundniveau er nøglen i SailGP, og selvom vi har haft nogle gode øjeblikke, så er vi nødt til at blive ved med at arbejde hårdt for at hæve vores generelle niveau," forklarer Sehested.

"Under de rigtige forhold har vi vist, at vi kan slå samtlige hold i SailGP - så vi har troen, men vi skal sikre os, at når vi laver fejl eller tager mindre gode beslutninger – og det vil ske – så forbliver vi i topstriden. De bedste hold ved, hvordan man gør det."

Vil lægge skuffelsen bag sig
Det danske SailGP-hold snuppede en fjerdeplads i Bermuda i den nye sæsons første grand prix og fulgte op med en sjetteplads i Chicago i juni – et resultat, der efterlod besætningen med en lidt tom fornemmelse efter en solid start på Lake Michigan.

"Vi var en smule skuffede i Chicago, fordi vi følte, at vi gik ind i den anden dag af grand prixet i en god position, hvor vi burde have været i stand til at stramme vores greb om top tre," indrømmer Sehested.

"Jeg synes, det er godt, at vi bliver frustrerede - det viser, at vi har udviklet os siden sidste sæson og har troen på og forventninger om at blive bedre. Vi havde en ret åben og ærlig snak efter løbet, hvilket hjalp os med at komme igennem noget af frustrationen og også tage fat på nogle af de fejl, vi lavede. "

"Vi ved, at vi er på en rejse og skal være tålmodige, men vi er også atleter, som vil vinde, hver gang vi er på vandet. Vi håber at komme tilbage i Plymouth, så vi kan komme på podiet."

Et podie for planeten
Great Britain Sail Grand Prix markerer et års jubilæum for lanceringen af ​​SailGP's Impact League - et banebrydende initiativ, der giver holdene point for deres positive handlinger på land, og foregår sideløbende med sejladserne.

Det danske SailGP-hold fører den overordnede Impact League-rangliste i sæson 3, og efter at have vundet i Chicago, arbejder de hårdt på at forblive på forkant med bæredygtighedsagendaen i Storbritannien.

"Vi tager Impact League virkelig seriøst, og vi er heldige at have to gode partnere i ROCKWOOL og One Ocean Foundation, som vejleder os på området," forklarer Sehested.

”Som danske sejlere er bæredygtighed i vores DNA, og jeg er stolt af, at vi viser lederskab på dette område. Selvfølgelig er det en konkurrence, og vi er meget glade for at få succes, men samarbejdet og energien fra alle på tværs af SailGP – holdene og selve organisationen – er virkelig inspirerende.”

Sidste Grand Prix inden København
Efter kapsejladsen i Plymouth drager hele flåden af F50-katamaraner til dansk farvand, når ROCKWOOL Denmark Sail Grand Prix afholdes i København den 19.-20. august.

"Vi kan ikke vente med at sejle derhjemme, det bliver et episk skue at have de her vilde både i vores farvand foran tusindvis af fans og nogle af Danmarks mest ikoniske vartegn," fortsætter Sehested.

”Vi ved, at det danske publikum vil komme ud og vise, hvordan vi kan lave en sommerfest og gøre det til en rigtig festivalstemning. Det så vi med Tour de France-afgangen fra København tidligere på måneden, og jeg er ikke i tvivl om, at det danske idrætsmiljø vil komme ud med flaget og gøre os stolte igen. Det er vores opgave at gå ud og give dem noget at heppe på på vandet."

Great Britian Sail Grand Prix i Plymouth kan ses lørdag og søndag på TV 2 Sport.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Det danske SailGP-hold i Plymouth
Det danske SailGP-hold i Plymouth
Download
Det danske SailGP-hold i Plymouth
Det danske SailGP-hold i Plymouth
Download
Nicolai Sehested
Nicolai Sehested
Download

Links

Information om Denmark SailGP Team

Denmark SailGP Team
Denmark SailGP TeamDet dansk-baserede C-25-firma ROCKWOOL Group er verdens førende inden for stenuldsløsninger med mere end 11.600 medarbejdere i 39 lande.

ROCKWOOL har indgået aftale om et tre-årigt partnerskab med SailGP, verdens hurtigste og mest tilskuervenlige kapsejlads i nogle af verdens mest ikoniske byer. Sponsoratet af SailGP og ROCKWOOL Copenhagen SailGP-kapsejlads er en enestående platform til at understøtte og udbygge den rolle, som ROCKWOOL spiller i forhold til sit engagement i bæredygtige løsninger og bekæmpelse af globale klimaændringer.

Følg pressemeddelelser fra Denmark SailGP Team

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Denmark SailGP Team