Denmark SailGP Team

Det danske SailGP hold hepper på holdkammerat Anne-Marie Rindom

Del

Om lidt går det løs i Tokyo, og Anne-Marie Rindom – en af medaljefavoritterne på det danske olympiske sejlsportshold – er taget til Japan med et seriøst håb om at slå sin bronzemedalje i Laser Radial-klassen fra legene i 2016.

SailGP træning i Taranto
SailGP træning i Taranto

Men hendes forberedelse til konkurrencen har ikke udelukkende været fokuseret på den Laser Radialbåd, hun normalt sejler. Siden april i år har hun også været en del af det danske SailGP hold, der med ROCKWOOL som hovedsponsor, repræsenterer Danmark i verdens mest action-fyldte sejlsportsliga. Her kæmper det danske landshold mod syv andre nationale hold i foilende F50 katamaraner, der når hastigheder på op til 100 km/t.

Selvom resten af ​​det danske SailGP hold i øjeblikket forbereder sig på ROCKWOOL Denmark Sail Gran Prix, der finder sted i Aarhus om bare fire uger, hepper holdet hele søndagen på Anne-Marie, når hun som første danske sejler går i aktion på den olympiske sejladsarena.

”Vi ønsker Anne-Marie og resten af de danske olympiske atleter held og lykke med legene i Japan - ligesom alle andre, vil vi følge hendes sejladser i fjernsynet og heppe med,” siger Nicolai Sehested, skipper på det danske SailGP hold.

De olympiske forbindelser har dybe rødder på den danske ROCKWOOL-båd. Både den olympiske guldmedaljevinder, Martin Kirketerp, der efter en legendarisk sejr vandt guld i 2008, og Katja Salskov-Iversen, der ligesom Rindom sikrede sig en bronzemedalje ved legene i Rio i 2016, er også atleter på holdet.

Rindom, der har sejlet i Laser Radial -jolleklassen i 12 år, sluttede sig til holdet i Bermuda i april og beskrev sin første oplevelse ombord på den flyvende F50 som 'fantastisk'.

”Vi ramte 43 knop ved maksimale hastighed. Det er nok dobbelt så højt, som jeg nogensinde har været på en båd, så det var en stor dag for mig. Jeg tror ikke, du kan forestille dig, hvordan det er, før du er på båden,” fortalte hun og fortsatte:

”ROCKWOOL Denmark Sail Grand Prix bliver sindssygt stort. Det er det nok det største sejlsportsstævne, der overhoved er planlagt i Danmark i 2021, så jeg glæder mig rigtig meget til at være en del af det og vise folk, hvor fedt sejlsport er.”

Hvis du også vil se F50-bådene live i Aarhus, er der ifølge Jonas Høgh-Christensen fra SailGP Nordics stadig et begrænset antal billetter både for tilskuere på havnefronten og for de tilskuere, der vil følge sejladserne fra vandet i egen båd.

Få mere information om billetter og ROCKWOOL Denmark Sail Grand Prix den 20. - 21. august, på SailGP.com/Denmark

Nøgleord

Kontakter

Billeder

SailGP træning i Taranto
SailGP træning i Taranto
Download
Download
Download
Download

Information om Denmark SailGP Team

Denmark SailGP Team
Denmark SailGP TeamDet dansk-baserede C-25-firma ROCKWOOL Group er verdens førende inden for stenuldsløsninger med mere end 11.600 medarbejdere i 39 lande.

ROCKWOOL har indgået aftale om et tre-årigt partnerskab med SailGP, verdens hurtigste og mest tilskuervenlige kapsejlads i nogle af verdens mest ikoniske byer. Sponsoratet af SailGP og ROCKWOOL Copenhagen SailGP-kapsejlads er en enestående platform til at understøtte og udbygge den rolle, som ROCKWOOL spiller i forhold til sit engagement i bæredygtige løsninger og bekæmpelse af globale klimaændringer.

Følg pressemeddelelser fra Denmark SailGP Team

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Denmark SailGP Team