Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

Det danske curlinglandshold hyldes som europamestre den 7. december på Københavns Rådhus

Del

Den 26. november vandt det danske kvindelandshold i curling på enestående vis guld ved EM med en sejr over Schweiz. Den 7. december hyldes de på Københavns Rådhus. Pressen er velkommen.

For første gang i 28 år kan de danske curlingkvinder kalde sig europamestre efter en sejr over Schweiz den 26. november. Den 7. december bliver curlinglandsholdet hædret og fejret på Københavns Rådhus, når overborgmester Sophie Hæstorp Andersen ønsker tillykke og byder på rådhuspandekager.

”Det er helt fantastisk, at vores curlingkvinder er blevet europamestre! Et kæmpestort tillykke til EM-vinderne med den historiske præstation, som kommer efter mange år, hvor det har været lige ved og næsten. Curlingkvindernes sejr sætter punktum for et fantastisk dansk sportsår. Jeg glæder mig til at fejre triumfen på rådhuset med pandekager og det hele,” siger overborgmester Sophie Hæstorp Andersen (S).

Receptionen på rådhuset er for medlemmer af Borgerrepræsentationen, landsholdets familie og Dansk Curling Forbund. Til fejringen vil Sophie Hæstorp Andersen byde velkommen med en tale ligesom Dansk Curling Forbund også holder en tale. Herefter serveres der rådhuspandekager for gæsterne.

Tid og sted
Onsdag den 7. december klokken 13.00-13.30 i Magistratsalen, Københavns Rådhus.

Pressetilmelding påkræves
Pressen bedes tilmelde sig arrangementet. For tilmelding eller yderligere information kontakt: pressekonsulent Nikolai Evereth Hansen, p33u@kk.dk, 40447446

Tilmelding senest onsdag den 7. december kl. 10.30. Mødetid for pressen: Senest 12.45 ved hovedindgangen. Medbring pressekort.

Information om Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

Københavns Kommune Økonomiforvaltningen
Københavns Kommune Økonomiforvaltningen
Københavns Rådhus
1599 København V

33 66 33 66https://www.kk.dk

Følg pressemeddelelser fra Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum