Halsnæs Kommune

Det brænder ved Stålvalseværket

Del

OPDATERING: Døre og vinduer må nu åbnes igen. En brand i en skrotbunke ved Stålvalseværket i Frederiksværk sender mandag morgen røg ind over Frederiksværk by.

OPDATERING 31. MAJ KL. 12.00: 

Det er nu kun arbejdet med efterslukning, der mangler efter branden ved Stålvalseværket, og ifølge Nordsjællands Politi betyder det, at der ikke længere er røg i området omkring Frederiksværk. Derfor må døre og vinduer åbnes igen, og man må også gerne opholde sig udendørs i længere tid ad gangen.

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

Branden er brudt ud natten til mandag den 31. maj, og Nordsjællands Politi opfordrer til, at borgere i Frederiksværk lukker døre og vinduer og slukker for ventilationsanlæg. Derudover opfordres man til ikke at opholde sig udendørs røgsøjlen i længere tid.

Opfordringerne skyldes, at det som udgangspunkt er sundhedsskadeligt at opholde sig i røg, men indholdet i røget fra branden ved Stålvalseværket kendes endnu ikke. Nordsjællands Politi har kemisk beredskab til stede ved Stålvalseværket, som er i gang med at foretage målinger af røgen.

Du kan læse opfordringerne fra Nordsjællands Politi her.

Branden er under kontrol, og slukningsarbejdet er i fuld gang. Dog vil det tage noget tid, før branden er slukket.

Billeder

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum