Børne- og Undervisningsministeriet

Der arbejdes på at løse problemer med Unilogin

Del

Der kan i øjeblikket opleves uregelmæssigheder med indlogning med Unilogin, som elever, forældre og medarbejdere og institutioner bruger til at få adgang til blandt andet digitale læremidler. I den forbindelse oplyser Styrelsen for It og Læring:

”Vi ser lige nu en helt utrolig stor belastning af Unilogin, som er børnenes svar på NemID, og som de skal bruge til at logge sig på diverse tjenester. Vi har forberedt os og øget belastningskapaciteten op til denne dag, men lige nu kan systemet desværre alligevel ikke følge med. Vi gør alt, hvad vi kan for at øge kapaciteten og dermed forbedre svartiderne og stabiliteten, så forhåbentlig vil vores mange brugere kunne mærke en forbedring i løbet af de kommende timer. Vi opfordrer til, at man udviser lidt tålmodighed og prøver igen lidt senere.”

Nøgleord

Information om Børne- og Undervisningsministeriet

Børne- og Undervisningsministeriet
Børne- og Undervisningsministeriet
Frederiksholms Kanal 21
1220 København K

33 92 50 00https://www.uvm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Børne- og Undervisningsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Børne- og Undervisningsministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum