Political Festival of Europe

Den Tyske Ambassade deltager på Political Festival of Europe

Del

Political Festival of Europe afvikles for første gang den 25.- 28. august 2022 i Mariager. Her vil publikum opleve en lang række af debatter mellem europæiske borgere og beslutningstagere om nogle af de mest presserende spørgsmål. Overordnede temaer, der vil præge folkemødets mange events, omfatter business, demokrati, klima, kultur, udenrigspolitik, sundhed og teknologi.

På Festivalen har organisationer, virksomheder og institutioner mulighed for at blive partner ved at afholde deres eget arrangement(er) på de mange temascener eller i deres egne stadepladser. Blandt de mange partnere, der deltager på Festivalen, er den Tyske Ambassade, som arrangerer en samtale om Tysklands syn på Europas styrker og udfordringer. Desuden deltager den tyske ambassadør i Denmark, Pascal Hector, også som speaker på Festivalens debatprogram.

Ambassadøren fremhæver:

”Kun i fællesskab kan vi i Europa bibeholde og styrke vores position i en verden som bliver mere usikker. Dette fællesskab styrkes igennem åbne samtaler og debatter om Europas styrker, udfordringer og vores fælles fremtid. Political Festival of Europe er en fremragende mulighed for at fremme den europæiske tanke om enhed i mangfoldighed og jeg ser frem til at opleve denne Festival.”

"Vi glæder os over at den Tyske Ambassade og Ambassadøren Pascal Hector deltager som fremtrædende repræsentanter for landet. Ambassaden er blandt de partners, der har taget initiativ til at arrangere deres eget debat, og dermed er de med til at skabe Festivalens forskelligartede og mangfoldige debatprogram. Vi ser frem til en spændende samtale med Ambassadør Pascal Hector,” lyder det fra Jan Bertelsen, CEO ved Political Festival of Europe.

Se programmet her, og følg med i Folkemødets udvikling og nyheder på sociale medier og i det månedlige nyhedsbrev.

Nøgleord

Kontakter

Lasse Peter RodewaldLeder af presseafdelingenDen Tyske Ambassade

Tlf:+ 45 60 10 83 85

Billeder

Links

Information om Political Festival of Europe

Political Festival of Europe
Political Festival of Europe
Torvet 1A
9550 Mariager

+4570605072http://www.pfoe.org

Political Festival of Europe/Det Europæiske Folkemøde er en årlig festival, der fejrer demokratiet og er platform for den demokratiske samtale. På Festivalen vil vi diskutere de mest presserende emner på den europæiske dagsorden. Udover de mange politiske events, vil Festivalen være et sted hvor deltagerne kan opleve musik, kultur, mad og drikke fra hele Europa.

Følg pressemeddelelser fra Political Festival of Europe

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Political Festival of Europe

Velkommen til Political Festival of Europe25.8.2022 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Så er dagen kommet, hvor vi for første gang kan byde velkommen på Political Festival of Europe 2022, der klokken 11, i formiddag, bliver skudt i gang med åbningstaler fra Udenrigsminister Jeppe Kofod, bestyrelsesformand for Festivalen Stine Bosse, Mariagerfjord Kommunes borgmester Mogens Jespersen, og, ikke mindst, Magrethe Vestager, næstformand i Europa-Kommissionen på video. Velkomsttalerne fra nær og fjern bliver båret trygt igennem af Leif Lønsmann, næstformand for den Danske Helsinki-Komité for menneskerettigheder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum