Danske Spil A/S

Den ene stråler - den anden skuffer i Vild med Dans

Del

Ugens update fra Vild med Dans-ekspert hos Danske Spil, Mathias Reimer Larsen.

Mathias Reimer Larsen er oddsætter hos Danske Spil og ekspert i Vild med Dans. (Foto: Danske Spil)
Mathias Reimer Larsen er oddsætter hos Danske Spil og ekspert i Vild med Dans. (Foto: Danske Spil)

I fredags måtte Wafande og Mie Moltke danse deres sidste dans på gulvet i Vild med Dans studiet. Det har skabt en helt klar opdeling af vindere og tabere, siger Mathias Reimer Larsen, der er oddsætter og ekspert i Vild med Dans hos Danske Spil.

I toppen – og som favoritter ligger fortsat Emili Sindlev og dansepartneren Mads Vad med odds 2:00 med Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen lige i hælene med odds 2.85. På en tredjeplads ligger Nukâka Coster-Waldau og Silas Holst med odds 5,50

-At der er så langt fra de to favoritter og ned til Nukâka og Silas ikke kan nå at danse sig ind i finalen. Men noget, jeg har lagt mærke til i denne sæson er, at Thomas Evers Poulsen stråler af sundhed og danseglæde, som aldrig set før i VMD’s historie. Det udtrykte Jens Werner også i fredags. Thomas har måske aldrig haft en partner, der også løfter ham til et helt nyt niveau. Det synes jeg er interessant, mener Mathias Reimer Larsen.

Skuffelsen

En, der modsat har skuffet danseeksperten i denne sæson, er Silas Holst.

Silas har altid været den danser i VMD, der tog flest chancer og havde de mest kreative koreografier. Men i denne sæson, synes jeg slet ikke han blomstrer, som han plejer. Det er som om, at han ikke giver sig helt. Han har selvfølgelig også gang i meget udover Vild med Dans. Det synes jeg godt man kan mærke. Og selvom Nukâka gør det rigtig godt på dansegulvet, så er hun også lidt reserveret. Så groft sagt kan man sige, at selvom de danser godt sammen, så løfter de ikke hinanden på samme måde som Merete og Thomas.

I favoritfeltet til at blive stemt ud ligger Sara Bro og Morten Kjeldgaard med odds 2,00 efterfulgt af Albert Rosin Harson og Jenna Bagge med odds 3,25. På en tredjeplads ligger Hilda Heick og Michael Olesen med odds 4.50.

-På trods af, at Sara og Morten høstede flest stemmer af de tre i fredags, så ligger de stadig som favoritter til at blive stemt ud. Parret har nu været i omdans to gange, og det virker ikke som om, de har stemmerne med sig, siger oddsætteren og fortsætter:

Jeg har tidligere beskrevet Albert som en ”dark horse”, der godt kunne danse sig ind i finalefeltet. Men han er simpelthen blevet overhalet af nogen, der har udviklet sig mere. Måske har han fokuseret mere på Jenna, end på dansen, lyder det spøgefuldt fra Mathias Reimer Larsen.

Vild med Dans-eksperten tror sagtens, at Hilda og Morten kan få et par uger mere på Danmarks modigste dansegulv.

-Hilda har virkelig stor opbakning fra seerne. Hun udvikler sig ikke så hurtigt, og hæl og tå kan godt skabe lidt forvirring for hende. Men det tilgiver seerne, når hun samtidig har så skøn en personlighed og er den bedstemor, vi alle ville ønske, vi havde.

Billeder

Mathias Reimer Larsen er oddsætter hos Danske Spil og ekspert i Vild med Dans. (Foto: Danske Spil)
Mathias Reimer Larsen er oddsætter hos Danske Spil og ekspert i Vild med Dans. (Foto: Danske Spil)
Download

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum