Ishøj Kommune

Den bedste upcoming musik fra Sjælland kommer til Ishøj

Del

Fem af de bedste upcoming bands fra Sjælland står mandag den 2. november klar på Kulturium Musikteaters scene for at overbevise publikum og jury om, at de er Sjællands bedste liveact i det nye dansk/svenske talentprojekt POPKORN NORDIC

Boys From Heaven
Boys From Heaven

Om fem år står du måske og tænker tilbage på den aften, hvor du var en af de første, der opdagede de nye stjerner på musikscenen.

Talentudviklingsforløbet POPKORN NORDIC er Sjællands og Skånes nye dansk/svenske band- og artistplatform. En garvet skare af musikbranchefolk har udvalgt deltagerne, og disse fem bands, du kan opleve i Kulturium Musikteater, har allerede været igennem en indledende runde på et af fire spillesteder på Sjælland.

Her har de vist deres værd og er blevet sendt på deres videre færd i POPKORN NORDIC forløbet.

Mandag den 2. november kan du opleve en kvartfinale med musik af høj kvalitet og diversitet, hvor du også kan være med til at bestemme, hvem der skal videre i forløbet, for publikum har stemmeret.

Aftenen byder på både retrorock, elektronisk pop, indie og dansk gavflabrock. Aftenens vært er den legendariske rapper Karen Mukupa.

Talentudvikling over sundet

De kunstnere, der når længst i forløbet får lønnede festivaljobs på Helsingør Festival 2021 og HX Festival i Sverige 2021 samt et skræddersyet coachingforløb.

Projektet handler om at udvikle sit musikalske talent og få forståelse og netværk på tværs af landegrænser. Derfor modtager alle deltagende bands og artister coaching fra den danske og svenske musikbranche undervejs.

Og alle bands og artister, der har ansøgt om at være med, er inviteret til en netværksdag, hvor de kan høste tips og tricks fra nogle af musikbranchens skarpeste profiler.

Billetkøb

Billetter til kvartfinalen i POPKORN NORDIC kan købes på kulturium.dk eller i Kulturium Musikteaters billetsalg.

Billetter koster 50 kr.+gebyr i forsalg/dørsalg (hvis ikke udsolgt).

Dørene åbner kl. 19. Showstart kl. 19.30.

De deltagende bands

Boys From Heaven (Rock)

Boys From Heaven er et syv mand stort rockorkester. Med elementer som fræsende leadguitar, brede vokalharmonier, dominerende klaverriffs og heltagtige saxofonsoli har bandet et katalog af original rockmusik uden sammenligning på den danske musikscene.

HAAB (Dreampop)
HAAB er et band med Hannah Sommer i fronten. Deres lyd er et spændende genremix som munder ud i poetisk dreampop musik. Universet er fint og sårbart, samtidig med at det kulminerer med en mørk, rå tyngde.

KONVOJ (Rock)
Københavnertrioen KONVOJ underkaster sig rockens dramatik og repræsenterer en modpol til det overtænkte og polerede. Med en umiddelbar kompromisløshed dyrkes det umiddelbare.

Artisterne (Poprock)
Bandet spiller i genren poprock med lyttervenlige og ørehængende danske tekster. Der fortælles om alt fra kærlighed til selvindsigt og bare det at være lidt "dum" ind i mellem.

MariaMichelle (Elektronisk Pop)
Tag med MariaMichelle på en musikalsk rejse hvor bløde toner og ofte tunge beats mødes i en følsom eksperimenterende leg. MariaMichelle er en “do it yourself”-kunstner, som laver alt selv. Hun er sangerinde, tekstforfatter og producer.

Om POPKORN NORDIC

POPKORN NORDIC er et samarbejde mellem Kulturmetropolen – Musik (DK), The Tivoli (SE), Studiefrämjandet (SE) og Kulturværftet (DK), Gimle (DK), Tapperiet (DK), STARS (DK), Slagelse Musikhus (DK), Loppen (DK), Kulturium Ishøj (DK) og Helsingør Festival (DK) og HX Festival (SE).

Hvad er Kulturmetropolen?

Kulturmetropolen er ni kommuners ja til et stærkt regionalt partnerskab og samarbejde om en fælles vision og indsats for kulturen, herunder musikken. 

Kontakter

Anders Lassen, musikbooker i Kulturium: andla@ishoj.dk

Information om POPKORN NORDIC: Dorte Hartmann, projektleder: 2166 9669 / dortehartmann@roskilde.dk

Information om Musikindsatsen: Marianne Fruergaard, projektchef: 3084 1232 / mariannef@roskilde.dk

 

Billeder

Boys From Heaven
Boys From Heaven
Download
Artisterne
Artisterne
Download
Karen Mukupa_ kreditering Christian Stæhr
Karen Mukupa_ kreditering Christian Stæhr
Download
Konvoj
Konvoj
Download
Maria Michelle
Maria Michelle
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum