Aarhus Festuge

Den 25. Internationale Natcabaret når nye højder

Del

Mærk magien, når Aarhus Festuge for 25. gang slår dørene op til Den Internationale Natcabaret. Talentfulde artister fra hele verden skaber igen et uforglemmeligt og nærværende show til en af Festugens mest traditionsrige begivenheder.

Siden 1997 har Den Internationale Natcabaret overrasket, imponeret og bevæget publikum, og Festugen ville ikke være den samme uden. Mere end 180 verdensartister har lagt vejen forbi Aarhus i årenes løb for at give gæsterne en oplevelse de sent vil glemme.  

Dette år er ingen undtagelse, hvor syv nye beundringsværdige artister, som kun kan opleves denne ene gang i sammenhæng, vil sætte sit præg på Natcabareten 2022 under temaet “A Meeting of Marvels”. Publikum kan se frem til en spektakulær aften, der vil byde på alt fra magi og akrobatik til hæsblæsende fart og intens koncentration. 

I år kan man blandt andre se frem til den talentfulde Betina Bogdan fra Ungarn, som vil tryllebinde publikum med sit teatralske og spændingsfyldte akrobatiknummer, når hun svæver under loftet kun hængende i porøse silkelagener. 

“Natcabareten er den levende underholdning. Her har du nærværet og en interaktion med de udøvede kunstnere, som skal yde deres bedste for at lykkes. Showet er en once-in-a-lifetime-oplevelse", siger Henrik Mortensen, producent på Natcabareten, “vores ønske er hvert år, at Natcabareten skal være en øjenåbner”. 

Som en del af programmet finder man også den danske illusionist og mentalist Michael Deutsch, hvis show tidligere har budt på en fremtryllet helikopter, og som i år inddrager publikum med sin mentale magi. Illusionisten vil overraske med sin evne til at forudsige og kontrollere en persons tanker og handlinger på en måde, man ikke troede var mulig. 

Under Natcabareten spiller Marc Thierrys trio, som udover kapelmesteren selv består af Mads Fogt og Eddie Primate. 

Den Internationale Natcabaret kan opleves fra den 26. august til og med den 3. september i Hermans, Tivoli Friheden.  

Det er som altid muligt at tilkøbe en tre- eller fireretters gallamiddag, som serveres inden showet af den anerkendte Restaurant Terrassen i Hermans. 

Billetter koster mellem 320 og 780 kroner afhængigt af kategori og kan købes via link: https://aarhusfestuge.info/natcabareten2022. 

For yderligere information eller billeder af artisterne kontakt venligst kommunikationsansvarlig Simon Fjordvang Brenøe-Jensen på tlf. 29 20 94 86 eller via e-mail sfbj@aarhusfestuge.dk. 

Kontakter

Billeder

Information om Aarhus Festuge

Aarhus Festuge
Aarhus Festuge
Vester Allé 3
8000 Aarhus C

+45 87 30 83 00https://www.aarhusfestuge.dk/

Med 1000 arrangementer på 10 dage er Aarhus Festuge en af Nordeuropas største kulturbegivenheder, med internationale kunstnere, lokale artister, samt oplevelser for både børn og voksne. Her kan man opleve kunst og kultur på højeste niveau, når hele Aarhus summer af musik, teater, arkitektur, gastronomi, kunst, debatter og alt derimellem.

Følg pressemeddelelser fra Aarhus Festuge

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aarhus Festuge

Blå toner danner grundlag for mødet mellem landets skarpeste crooner og et musikalsk multitalent17.6.2022 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Aarhus Festuge, Sundhed og Omsorg, FO Aarhus og Aarhus Jazz Orchestra byder endnu engang velkommen til to festlige og swingende koncerter under Aarhus Festuge. Med på scenen har Aarhus Jazz Orchestra og dirigent Nikolai Bøgelund inviteret Bobo Moreno, én af Danmarks bedste croonere, og Katrine Muff Enevoldsen, bl.a. kendt fra “Fællessang - hver for sig” på DR.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum