Danske Spil A/S

De heldigste millionærbyer i 2020

Del

Danske Spil gjorde 163 danskere til millionærer i 2020. Her får du et overblik over, hvor de kommer fra i landet

2020 var et underligt år med corona, restriktioner og begrænsninger. Men heldigvis var året ikke sparsomt med nye millionærer fra Danske Spil. 

2020 bød nemlig på intet mindre end 163 nye danske millionærer gennem enten Lotto, Vikinglotto eller Eurojackpot. Samlet set kunne Danske Spil udbetale lidt over 804 millioner kroner i præmier.

Og hvor havnede alle millionerne så? Gevinsterne blev sendt godt rundt i landet: 73 milliongevinster på Sjælland, 66 til Jylland, 14 til Fyn og 10 til resten af Danmark, Grønland og Færøerne. Ikke overraskende var det København, der hev sejren hjem, når det kommer til flest millionærer, og de kan bryste sig med hele 14 af slagsen, mens landets øvrige storbyer som Aalborg kom ind på en andenplads med otte millionærer og Aarhus og Odense kan prale med at have syv nye millionærer hver.

Den højeste gevinst blev vundet i Vikinglotto, hvor en PLUS-abonnent fra Helsingør vandt intet mindre end 207 millioner kroner, mens andenpladsen også indtages af en vinder af Vikinglotto. Her købte en heldig vinder en kupon hos Circle K i København NV, og dette udløste en gevinst på 97.333.794 kroner. Danske Spils forhandlerne har i det hele taget haft et godt år, og de har stået for hele 77 af millionærerne. Vinderne har fordelt sig godt, og der har været vindere fra både Shell, Føtex, 7-eleven, men også hos de mindre forhandlere, som Holbøl Høkker i Aabenraa og K.C. minimarked i Solrød.

Én forhandler skilte sig dog lidt ud fra de andre. SuperBrugsen i Hobro formåede nemlig at udklække to millionærer - som den eneste forhandler i Danmark. I juni solgte de en kupon, der udløste Millinærgarantien, mens en af deres kuponer i august udløste førstepræmien på hele 10 millioner kroner. Så måske man skulle svinge forbi dem næste gang, man er i nærheden af Hobro.

Der er selvfølgelig også en masse danskere, som ikke har vundet de store gevinster. Men det gør heldigvis ikke noget, for overskuddet fra Danske Spils lotterier går direkte til udlodningsmidlerne, der holder hånden under det danske foreningsliv. Sidste år blev dette overskud til 1,334 milliarder kroner, og det er vi stolte af. 

Her kan du se hvor mange vindere, der var i 2020 fordelt på kommuner.

Aabenraa

2

Halsnæs

4

Nykøbing Sj.

1

Aalborg

8

Haslev

1

Odense

7

Ærø

1

Helsingør

3

Odsherred

1

Allerød

1

Herlev

3

Randers

2

Århus

7

Herning

2

Ringkøbing-Skjern

1

Assens

2

Hillerød

1

Ringsted

1

Ballerup

2

Hjørring

1

Rødovre

3

Bornholm

1

Hjørring

2

Roskilde

3

Brøndby

1

Høje Taastrup

2

Rudersdal

1

Egedal

2

Holstebro

1

Silkeborg

2

Esbjerg

3

Horsens

1

Skanderborg

4

Faaborg-Midtfyn

1

Hvidovre

1

Slagelse

1

Færøerne

1

Ikast-Brande

1

Solrød

1

Falster

2

Ishøj

1

Sønderborg

4

Favrskov

2

Jammerbugt Kommune

1

Stevns

1

Faxe

1

Kerteminde

1

Syddjurs

2

Fredensborg

1

København

14

Tårnby

1

Fredericia

2

Køge

2

Thisted

1

Frederiksberg

3

Læsø

1

Varde

3

Frederikshavn

1

Lolland

1

Varde

1

Furesø

2

Lyngby-Taarbæk

1

Vejen

2

Gentofte

5

Mariagerfjord

5

Vejle

1

Gladsaxe

1

Maribo

1

Vesthimmerland

1

Greve

2

Middelfart

2

Viborg

2

Grønland

2

Morsø

1

Vordingborg

1

Guldborgssund

1

Nordfyn

1

Haderslev

2

Nyborg

1

   

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Heldig spiller hiver over 2 millioner kroner hjem i Keno19.7.2021 10:11:36 CEST | Pressemeddelelse

Med en indsats på 90 kroner formåede en heldig spiller fra Valby onsdag d. 15 juni at forvandle indsatsen til over lidt to millioner kroner gennem talspilet Keno – 2.2 millioner kroner for at være præcis. Keno er det spil hos Danske Spil med den største millionchance. Det går i alt sin enkelthed ud på, at man køber fem rækker med ni tal, hvor hver række koster 5 kroner, og hvis én af talrækkerne er blandt de 20 udtrukne vindertal, udløser det en million skattefri kroner. Og der var altså gevinst på to af talrækkerne, og dermed kan den heldige københavner se frem til at få sat over to millioner kroner ind på bankkontoen. Keno er et af de ældste spil hos Danske Spil. Der trækkes nye tal hver dag i, så hvis du føler dig heldig, kan du spille med gennem Lotto appen og på danskespil.dk. Du kan også spille Keno hos en af vores 4400 forhandlere. Danske Spil ønsker den nye millionær stort tillykke!

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum