Det Kongelige Teater

David Bowie og ballet: Se hele programmet for Kulturnatten på Det Kongelige Teater

Del

Der kommer masser af spændende aktiviteter i Skuespilhuset, Operaen og på Gamle Scene, når Det Kongelige Teater inviterer til Kulturnat.

Når efterårsferien endelig skydes i gang fredag den 15. oktober, fyldes Det Kongelige Teater med en masse forskellige aktiviteter for både store og små i Skuespilhuset, Operaen og på Gamle Scene. 

I Skuespilhuset inviteres publikum indenfor til en aften i dramatikkens tegn. På Store Scene opføres udvalgte David Bowie-sange fra den anmelderroste musikforestilling Lazarus, på Mellemgulvet kaster Det Kongelige Teaters skuespillere sig ud i improvisationens svære kunst, og på Lille Scene er der højtlæsning med skuespillerne fra Brødrene Løvehjerte.

I Operaen kan publikum gå på opdagelse i det 41.000 m2 store hus og blandt andet opleve, hvordan skræddere og maskører arbejder. På Store Scene kan man få en smagsprøve på Adam Price og Kasper Holtens splinternye fortolkning af Den glade enke, mens man på Takkelloftet kan opleve unge talenter fra Operaakademiet og tage en slapper i et møblement, som normalt ville stå på de skrå brædder.

Gamle Scene kan publikum komme helt tæt på ballettens verden, når vi inviterer de besøgende til at gå en særlig rute ind til skræddersalene og ind bag kulissen, mens danserne står på scenen. Det Kongelige Teaters Balletskole, Kompagni B, ballettens aspiranter og Den Kongelige Ballet vil i løbet af hele aftenen danse højdepunkter fra nogle af kompagniets forestillinger.

Kulturnatten foregår den 15. oktober fra kl. 18:00 med sidste indluk kl. 22:30, og man kan frit deltage i alle aktiviteterne til Kulturnatten med et Kulturpas, som kan købes på kulturnatten.dk.

Se det fulde program til Kulturnatten på Det Kongelige Teater og læs mere om aktiviteterne på vores hjemmeside kglteater.dk/kulturnat.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum