Dantaxi 4x48 A/S

Dantaxi udvider til Herning

Del

Herning får fra denne uge et nyt taxaselskab. Lokale vognmænd er gået sammen med Dantaxi og sætter 20 biler på gaden i Herning Kommune. Selskabet satser på lokale og erfarne chauffører, og alle vogne er fra starten udstyret med Covid-19-tiltag for at sikre tryghed.

Herning har fået et nyt taxaselskab.
Herning har fået et nyt taxaselskab.

Efter 80 år uden konkurrence på taxaområdet, får herningenserne nu valgfrihed, næste gang de skal bruge taxa. 

Dantaxis kommercielle direktør Vibeke Wolfsberg er overbevist om, at der er plads til to taxaselskaber i Herning, og hun forklarer, hvorfor hun mener, at der er kunder til de nye vogne i en tid, hvor branchen ellers er presset af Corona-krisen:

- Vi skiller os ud på den måde, at vi har installeret COVID-19-tiltag i alle vores biler i form af afskærmning mellem for- og bagsæde samt håndsprit. Der er, i en tid med fortsat utryghed i forhold til smitterisiko, efterspørgsel på taxaer, hvor sikkerhed for kunden er i højsædet.

10 % rabat på app-bestillinger

Hun påpeger, at det på ganske få måneder er lykkedes selskabet at få et solidt fodfæste på nye markeder, men at selskabets COVID-tiltag ikke er hele forklaringen:

- Senest i Odense, hvor vi kom til i august, har vi oplevet en tiltagende efterspørgsel på vores vogne. Indstilling til service og lokalkendskab er de vigtigste kriterier, når vi ansætter men mange kunder, måske især de unge, er særlig glade for, at de sparer 10%, når de bestiller en taxa med vores app.

Kortere ventetid

Jesper Cortés er en af Hernings nye vognmænd, og han er klar bag rattet i en af byens 20 nye taxaer. Han glæder sig til at komme i gang og har en klar forventning til, hvad det kommer til at betyde for taxakørslen i Herning:

 - Det kommer til at betyde kortere ventetid på at få en taxa og sund konkurrence til gavn for herningenserne”, fortæller han.

Jesper Cortés er en af Hernings nye vognmænd

Jesper har 19 års erfaring som taxachauffør, heraf det sidste halvandet år som selvstændig vognmand, og lever dermed op til Dantaxis krav om at chaufførerne skal have et godt lokalkendskab. Trods sin erfaring indrømmer han, at 2020 har været en speciel tid at være chauffør i, for som så mange andre har han også set sin hverdag forandret af Coronasmittens indtog

- Det har da betydet tilpasninger, men jeg og mine kolleger har vænnet os til at køre med mundvisir eller mundbind. Vi har et servicekoncept vi følger, og det kommer hurtigt til at ligge på rygraden. Dantaxi var de første, der indførte afskærmning mellem for og bagsæde, og vi rengør bilens berøringsflader efter hver tur, fortæller han.

Samarbejde på tværs af bygrænser 

De 20 nye taxaer i Herning indgår i samarbejde med taxaer fra nærliggende kommuner som Viborg, Silkeborg, Ikast-Brande, Vejle og Billund, hvor Dantaxi i forvejen er repræsenteret. Hernings nye taxaer er fra starten koblet på Dantaxi's landsdækkende app. Har man allerede app'en installeret, virker den også i Herning. Er man ikke til apps og smartphones, kan man naturligvis bestille en Dantaxi i Herning via et gammeldags telefonopkald.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Herning har fået et nyt taxaselskab.
Herning har fået et nyt taxaselskab.
Download
Download
Taxavognmand Jesper Cortés.
Taxavognmand Jesper Cortés.
Download

Information om Dantaxi 4x48 A/S

Dantaxi 4x48 A/S
Dantaxi 4x48 A/S
Krogshøjvej 49
2880 Bagsværd

48 48 48 48https://dantaxi.dk/
  • På landsplan er cirka 1.800 taxier tilsluttet Dantaxi - heraf kører de cirka 175 på el.

  • Selskabet udfører taxakørsel i 75 af Danmarks 98 kommuner, og er Danmarks største taxaselskab.

  • Alle selskabets taxaer er monteret med afskærmning og fastgjorte spritdispensere.

Følg pressemeddelelser fra Dantaxi 4x48 A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dantaxi 4x48 A/S

The largest taxi charging hub in the Nordics accelerates diesel taxi phase-out in Copenhagen11.5.2021 07:57:37 CEST | Press release

On May 11 at 4 pm, the largest charging operator in Denmark, E.ON, and the taxi company Dantaxi will open the largest taxi charging hub in the Nordics: Danhub – Powered by E.ON. This means up to 400 taxis will be able to charge every day, covering a large share of the current need in Copenhagen. Danhub means easier access to electric taxis, and the new charging facility is a big step towards phasing out Copenhagen's approximately 1,700 diesel taxis as early as 2025.

Nordens største taxi-ladehub skal udfase diesel-taxien i København11.5.2021 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Danmarks største ladeoperatør E.ON og taxiselskabet Dantaxi åbner den 11. maj kl. 16:00 Nordens største taxi-ladehub: Danhub – Powered by E.ON. Her kan op til 400 taxier oplade i døgnet, og det dækker en stor del af hovedstadens nuværende behov. Ladehubben giver københavnerne nemmere adgang til el-taxier, og de nye lademuligheder er et stort skridt i retning af en udfasning af Københavns cirka 1.700 diesel-taxier allerede i 2025.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum