Dantaxi 4x48 A/S

Dantaxi - bedst i test

Del

Københavns største taxaselskab Dantaxi er endnu engang kåret som det selskab, der giver passagererne i CPH den bedste service på taxikørslen fra Lufthavnen.

Dantaxi Kastrup Lufthavn
Dantaxi Kastrup Lufthavn

CPH vurderer løbende de københavnske taxiselskabers serviceniveau, og de udnævner hvert kvartal det selskab, der sammenlagt opnår den højeste score i en række forskellige servicekategorier. CPH gør brug af ”mystery shoppers” (en slags ”spioner” anonymt forklædt som almindelige forbrugere) til at teste om taxiselskaberne lever op til lufthavnens servicekriterier. Dantaxi er for andet kvartal i træk kåret som det bedste selskab.

I Dantaxi er der naturligvis tilfredshed med resultatet. Administrerende direktør Carsten Aastrup udtaler: ”Resultatet er både et skulderklap til vores dygtige chauffører og samtidig et vidnesbyrd om, at servicen i de københavnske taxier slet ikke er så ringe. Vores taxier bedømmes til at ligge på omtrent samme niveau som øvrige servicefunktioner i CPH, og det er vi faktisk stolte af.”

Taxituren fra CPH måles på kryds og tværs

Hver taxitur, som en ”mystery shopper” tager fra lufthavnen, måles på ikke færre end 26 punkter. Der måles på kriterier som chaufførens høflighed, sprogbrug, rutevalg, hjælp til bagagen og meget andet. Derudover vurderes bilens renhed inde såvel som ude. F.eks. scorede Dantaxi samlet 89 % i kategorien ”høflig service ved betaling” og hele 100 % i kategorien ”ren og pæn vogn”

Kontakter

Billeder

Dantaxi Kastrup Lufthavn
Dantaxi Kastrup Lufthavn
Download

Information om Dantaxi 4x48 A/S

Dantaxi 4x48 A/S
Dantaxi 4x48 A/S
Krogshøjvej 49
2880 Bagsværd

48 48 48 48https://dantaxi.dk/

Følg pressemeddelelser fra Dantaxi 4x48 A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dantaxi 4x48 A/S

Markant stigning i antallet af taxi’er i Horsens13.8.2020 08:05:00 CESTPressemeddelelse

Efter mange år næsten uden konkurrence på taxiområdet, er der igen to taxiselskaber at vælge imellem for horsensianerne. Horsens nye taxiselskab er klar fra denne uge som en del af det landsdækkende taxiselskab Dantaxi. Ifølge vognmand, Nevzat Karatas, vil lanceringen betyde kortere ventetid på taxi'er, samt en bedre dækning af yderområderne i kommunen. De 15 nye taxier er udstyret med Covid-19-tiltag for at sikre tryghed for kunder og chauffører.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum