Escalate ApS

Danskerne sætter ofte bilen i tomgang – skab ekstra sikkerhed med en forsikringsgodkendt GPS

Del

I 2020 viste en ny undersøgelse, lavet af Kantar Gallup, at hver tredje dansker har prøvet at efterlade bilen i tomgang.

Det kan være bekvemt, når man eksempelvis lige skal ind på tankstationen og betale, hvis man lige skal aflevere noget i en postkasse, eller det er frostgrader, og man gerne vil vende tilbage til en opvarmet bil.

Risikoen ved at efterlade en bil i tomgang er selvfølgelig, at den står klar til tyven. Og i mange tilfælde vil forsikringen heller ikke dække i et sådant tilfælde, da det kan opfattes som uagtsomt. En anden måde at imødekomme dette problem på er ved at investere i en forsikringsgodkendt GPS-tracker til bilen.

Hvordan fungerer en GPS-tracker til bilen?

Typisk vil et GPS-sporingssystem indeholde tre elementer: 1) selve enheden, der fungerer som GPS, og som placeres på bilen, 2) satellitten, der modtager GPS’ens signaler, og 3) den software hvor kommunikationen mellem GPS og satellit kan tilgås på. Det kan være en platform som eksempelvis en mobil, tablet eller hjemmeside, hvor dataen vil fremgå.

Hvorfor er det værd at investere i?

Selvom antallet af biltyverier er faldet over de seneste år – hvert fald når man sammenligner udviklingen fra 2011 til 2014 – bliver der i gennemsnit stadig stjålet 19 biler om dagen. Det er dog ikke alle biltyper, der er lige udsatte. Ejer du en Volkswagen, er du i den mest udsatte gruppe, da de topper listen. Har du en bil, som du er meget øm over for, kan en GPS-tracker altså være en god løsning. 

Såfremt uheldet er ude, vil kontrolcentralen modtage en alarm. Det kan ske i tilfælde af, at bilen eksempelvis rykker uden nøgle, eller bilen forlader en bestemt zone. Herefter vil kunden blive kontaktet, så denne kan be- eller afkræfte, at der er tale om en mistænkelig situation. Hvis situationen bekræftes, bliver bilen sporet; lokationen fastlægges; og politiet bliver indblandet og finder bilen.

Information om Escalate ApS

Escalate ApS
Skudehavnsvej 5
2150 Nordhavn

Følg pressemeddelelser fra Escalate ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Escalate ApS

HEIMDALL’s åbner ny høreklinik i Aarhus9.5.2021 16:14:36 CEST | Pressemeddelelse

HEIMDALL’S er Danmarks banebrydende høreklinik, der gør op med standardservice og ugennemskuelige produktløsninger. Indtil videre har HEIMDALL’s haft høreklinik i Søborg og Odense i naturskønne omgivelser ved Johnson Instituttet (et tværfagligt behandlingshus, der rummer både fysioterapeut, zoneterapi, kiropraktik og nu også specialiseret service til dem med hørenedsættelse). Siden opstarten har klinikkerne oplevet stigende succes og HEIMDALL’s vælger nu at udbrede deres koncept til Jylland.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum