Danskerne optimerer og renoverer deres hjem som aldrig før – her kan du få inspiration

Del

Mere hjemmetid i 2020 og 2021 har betydet, at de danske hjem bliver optimeret og renoveret i endnu større grad end de plejer. Det er både store og små projekter, som er blevet sat i gang. Grundene er mange, men der er to store årsager.

Den første årsag er, at mange danskere har fået mere tid derhjemme. Det betyder mere tid til at få ordnet gamle hængepartier, som der måske ikke har været tid til før. Den anden årsag er, at man mennesker arbejder hjemmefra. Det har skabt et større behov for arbejdsplads og hjemmekontor i de danske hjem.  

Belysning i en mørk tid

Er du en af dem, der har fået mere tid til et gør-det-selv-projekt og skal du i gang med et hjemmeprojekt, kan du starte med at se på din udebelysning. En uundværlig ting i de mørke tider er belysning. Det er en nødvendighed at have den rette belysning både inde og ude. Særligt udenfor er det vigtigt i de mørke og kolde tider, da det kan være farligt at gå rundt udenfor i mørke. Fliserne kan for eksempel være glatte af frost, og det kan være svært at se uden belysning.

Er du i gang med at fikse din udendørsbelysning, kan du lige så godt få det gjort ordentligt. Med et skumringsrelæ får du nem og smuk belysning, som automatisk tænder og slukker. På den måde behøver du ikke bekymre dig om, om lyset er tændt eller slukket. Det hele foregår automatisk uden at du skal huske på det. Find det rette skumringsrelæ

Forbered dig på lysere tider

Et andet projekt du kan kaste dig over allerede nu er, at du kan begynde at gøre klar til forår og sommer på terrassen. Det er dejligt at kunne gå og glæde sig til lysere tider. Undersøg om du har alle de ting, du skal bruge. Det kan også være, at du skal have fat i noget nyt til terrassen. Det kan være en terrassevarmer eller et varmetæppe til de kolde aftener, en gasgrill eller en ukrudtsbrænder til fliserne.

Fælles for disse ting er, at det er en god ide at anskaffe sig en gasregulator hertil. Med en ny gasregulator er du sikker på, at din klargøring af terrassen bliver helt perfekt. Det er altid rart at være på forkant, og selvom det er koldt udenfor, kan du sagtens begynde at forberede dig på sommer og sol. Få fat i en ny gasregulator her.   

Få inspiration og ideer til flere projekter

Er du boligejer, har du sikkert altid masser af projekter, der er i gang. Nogle gange kan det være inspirerende at se, hvad andre gør og hvordan de løser lignende problemstillinger. Undersøg i magasiner og på nettet, hvad der rør sig og hvad der er moderne lige nu. Det er altid en spændende at få inspiration udefra.

Du kan også henvende dig i dit lokale byggemarked og søge inspiration der. Mulighederne er mange, og du skal ikke holde dig tilbage med spørgsmål.

Billeder

Information om Escalate ApS

Escalate ApS
Skudehavnsvej 5
2150 Nordhavn

Følg pressemeddelelser fra Escalate ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Escalate ApS

Når stress indtager Christiansborg16.2.2021 12:10:29 CETPressemeddelelse

Under Corona pandemien er der lagt et utroligt stort pres på os alle. Vi bliver pålagt en lang række restriktioner. Der skal mindre til, at vores mentale balancen tipper i negativ retning – og det kan vi også se på Christiansborg, hvor en minister og en formand indtil videre har trukket sig grundet for stor belastning. ”Alle kan gå ned med stress, og det, vi ser på Christiansborg, viser netop, at ingen kan vide sig sikker”, fortæller Connie Jahn om, som har behandlet mange for stress og hjulpet dem til at finde de bagvedliggende årsager, så de kan komme tilbage i en mere balanceret hverdag.

2021 er det perfekte år til at komme i gang med håndværkerprojektet – sådan kommer du nemmest i gang25.1.2021 15:45:00 CETPressemeddelelse

2021 er det perfekte år til at komme i gang med håndværkerprojektet, da året starter med nedlukning af landet. Det betyder, at der er frigivet tid til bl.a. at lave byggeprojekter. De nuværende restriktioner betyder, at man ikke i så høj grad som tidligere kan holde familiefester, andre former for komsammener osv., da det medfører risiko for spredning af COVID-19 smitten. Derfor er der frigivet tid til, at man bl.a. kan komme i gang med et håndværkerprojekt.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum