Spirii

Danske Spirii kåret som bedste greentech startup i Norden

Del
Den danske eMobility-platform Spirii har vundet prisen som bedste greentech startup i Norden – i skarp konkurrence foran 15 andre nordiske virksomheder. Virksomheden går nu videre til den globale konkurrence om den ærefulde titel.
Co-founder og COO i Spirii, Torben Fog, tog imod prisen for bedste greentech startup
Co-founder og COO i Spirii, Torben Fog, tog imod prisen for bedste greentech startup

Med kun 2,5 år på bagen kan den danske eMobility-platform Spirii kalde sig for Nordens bedste greentech startup. Prisen uddeles af Global Startup Awards, og Spirii går nu videre i konkurrencen om blive verdens bedste grønne iværksættervirksomhed.

“Vi er både meget stolte og beærede over at modtage prisen. Vi er kommet langt, siden vi stiftede Spirii i 2019 med en ambition om at gøre opladning let og tilgængelig for alle elbilister. Vi ser frem til de kommende år, hvor vi fortsat skal skalere forretningen yderligere på det globale marked,” siger adm. direktør i Spirii, Tore Harritshøj.

Greentech-kategorien er sponsoreret af Vækstfonden og involverer opstartsvirksomheder med maksimalt fem år bag sig. Virksomhederne skal levere et grønt aftryk med produkter eller services, der reducerer energiforbrug, opbygger den grønne energisektor og/eller optimerer processer. Juryen udtaler i forbindelse med kåringen af Spirii: 

“Spirii er allerede en magtfaktor inden for sin industri. En platform, der genererer værdi til hele EV-sektoren (Electric Vehicle) med brugervenlige services og kontinuerlig udvikling. Virksomheden har en meget stærk ledelse, som sætter en klar retning og leverer på sin målsætning. Det er en attraktiv kombination for enhver investor”.

Prisen blev uddelt den 18. maj ved den nordiske regionsfinale i Reykjavik, Island. Den globale konkurrence afholdes i starten af 2023.

Om Spirii:

Spirii udvikler fremtidens ladeløsninger til elektriske køretøjer. Vi stræber efter at levere innovativ software i høj kvalitet som hjælper virksomheder, kommuner, boligforeninger, flådeejere på tværs af Europa m.fl. at etablere egne ladeløsninger inden for måneder, ikke år. Spirii har hovedkvarter i København og kontor i Spanien, Sverige, Tyskland og Storbritannien.

Om Nordic Startup Awards:

Siden 2012 har Nordic Startup Awards arbejdet for at anerkende og hylde det nordiske iværksættermiljø inden for 10 kategorier. Vinderne dyster med startups fra andre regioner om at blive globale vindere. I 2021 vandt danske Pleo Technologies prisen som årets globale startup.

Pressekontakt:

Karen Marie Jensen, Head of Communications, Spirii.

Tlf: 5374 6272

Email: karenmarie.jensen@spirii.com

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Co-founder og COO i Spirii, Torben Fog, tog imod prisen for bedste greentech startup
Co-founder og COO i Spirii, Torben Fog, tog imod prisen for bedste greentech startup
Download

Information om Spirii

Spirii
Spirii
Bragesgade 8b
2200 København N

38 171 500https://www.spirii.com

Spirii tilbyder en eMobility platform, der gør opladning af elbiler mere smart og enkel. Spirii har i mange år arbejdet indgående med elbiler og opladningsteknologi og udvikler fremtidens ladeløsninger, der gør det lettere for alle at skifte til elbil eller selv tilbyde ladeløsninger til egne brugere. Spiriis intelligente, cloud-baserede platform er drevet af markedsledende teknologi designet til at reducere omkostninger ved etablering af ladeinfrastruktur og gøre brugeroplevelsen smartere og enklere og vi arbejder ud fra princippet om, at ladenetværket skal være åbent, transparent og tilgængeligt for alle elbilister - derhjemme, på arbejdspladsen, i byer og på farten. 

Følg pressemeddelelser fra Spirii

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Spirii

PowerGo vinder udbud på ladestandere i tre danske kommuner10.11.2022 09:06:06 CET | Pressemeddelelse

De danske elbilister får en masse nye lademuligheder de kommende år, når kommunernes planer om udrulning af ladestandere skal realiseres. Senest har den internationale ladeoperatør PowerGo i samarbejde med Spirii vundet tre offentlige udbud på ladestandere i hhv. Vejle, Gladsaxe og Vejen Kommune. I 2023 skal PowerGo etablere 178 ladestandere, hvortil Spirii leverer driftsplatform og betalingsløsning.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum