Danske Spil A/S

Danske Spils lotterier sprøjtede 28 millioner ud på tre dage

Del
Otte heldige danskere delte over 28 millioner kroner fra torsdag til lørdag i sidste uges trækninger i Lotto, Eurojackpot og Keno – en enkelt vinder kommer fra Midtjylland, to fra Fyn, mens de sidste fem million-gevinster landede i hovedstaden.

Der var nærmest guldregn over de danske lotteri-spillere i slutningen af sidste uge: Ikke mindre end 28.377.369 kroner blev delt ud til bare otte vældigt heldige danskere, som havde spillet med i Eurojackpot, Lotto og Keno.

Heldigst var en vinder fra en mindre kommune nord for København, som havde spillet med over mobilen. Vedkommende havde syv rigtige i Lotto, og det gav hele 10.000.000 kroner – og desuden en sidegevinst på 116 kroner.

Sådan et beløb kan ændre liv, men Danske Spil sørger for at tage hånd om vinderne.

”Det er en stor glæde at være med til at dele gevinster ud til heldige danskere, og vi bliver i Danske Spil opstemte hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge. Vinder man et større beløb hos os, bliver man tilbudt særlig rådgivning, så vi sikrer, at man får en god start på livet som millionær – eller mangemillionær,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Tilbuddet om millionærrådgivning går også ud til tre af de danskere, der i ugens løb spillede med i Eurojackpot. Ingen af dem løb med førstepræmien på omkring en halv milliard danske kroner, men mindre kan vel gøre det, og en heldig fynbo og en heldig nordsjællænder kan glæde sig over flotte andenpræmier på 5,7 millioner stykket.

En anden sjællænder fra Region Hovedstaden kan glæde sig over en tredjepræmie på 1,6 millioner kroner.

I ugens Keno-trækninger var der også store gevinster til henholdsvis hovedstaden og Fyn: Lørdag vandt en spiller fra Valby 2.036.000 kroner. Torsdag aftens trækning sendte 1.100.000 Keno-kroner til en – formentligt – meget tilfreds fynbo.

Lægger man alle ovenstående tal sammen, så når man op over 26 millioner kroner – og det levner lige plads til, at Millionærgarantien i Lotto også kunne gøre to danskere til millionærer efter lørdagens trækning.

Den ene spillede med via sit PLUS-abonnement og er fra det sydlige Amager. Den anden vinder købte sin kupon i Spar i Ejstrupholm i Midtjylland og havde yderligere en gevinst på 60 kroner. Den samlede gevinst lyder derfor på 1.000.060 kroner.

Om Keno:

Keno går i al sin enkelthed ud på at gætte fra 2 op til 10 rigtige tal ud af de 70 mulige tal. Der udtrækkes i alt 20 tal. Dermed er der gevinst for 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og/eller 10 rigtige.

Keno er det spil i Danmark, som har den største millionchance. Der trækkes nye tal hver dag, så hvis du føler dig heldig, kan du spille med gennem Lotto appen og på danskespil.dk. Du kan også spille Keno hos en af vores 4400 forhandlere.

Om Lotto:

Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften. Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Om Eurojackpot:

Eurojackpot havde premiere den 23. marts 2012 og trækkes fast hver fredag og tirsdag aften. Minimumpuljen er 63 mio. kr. og maksimumpuljen er 750 mio. kr. Både spillere i Finland, Slovenien, Holland, Estland, Tyskland, Italien, Spanien, Norge, Sverige, Island, Letland, Litauen, Kroatien, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet og Danmark er med i kampen om de gigantiske puljer, som skal gøre europæiske lotterispillere til multimillionærer.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum