Danske Spil A/S

Danske Spil: Vi er klar til sammenlægning

Del

Danske Spil melder sig klar til sammenlægning af Det Danske Klasselotteri A/S og Danske Spil A/S.

Regeringen og et flertal i Folketinget ønsker at gennemføre en sammenlægning af Det Danske Klasselotteri A/S og Danske Spil A/S. Det oplyser Finansministeriet i dag i en pressemeddelelse.

Administrerende direktør i Danske Spil A/S Nikolas Lyhne-Knudsen udtaler i den forbindelse:

"Klasselotteriet er Danmarks ældste lotteri og en sund og velrenommeret virksomhed, og jeg er overbevist om, at en sammenlægning kan være til fordel for både Klasselotteriet og Danske Spil. Nu ser jeg ser frem til det kommende arbejde, hvor der skal udarbejdes en konkret model for sammenlægningen, der kan realisere fordelene ved ét, samlet statsligt spilleselskab."

Danske Spil har ikke yderligere kommentarer, og afventer nu det forestående arbejde med at forberede en model for sammenlægningen.

Pressekontakt: Søren Andersen, presse- og kommunikationschef, 20152062

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Heldig spiller hiver over 2 millioner kroner hjem i Keno19.7.2021 10:11:36 CEST | Pressemeddelelse

Med en indsats på 90 kroner formåede en heldig spiller fra Valby onsdag d. 15 juni at forvandle indsatsen til over lidt to millioner kroner gennem talspilet Keno – 2.2 millioner kroner for at være præcis. Keno er det spil hos Danske Spil med den største millionchance. Det går i alt sin enkelthed ud på, at man køber fem rækker med ni tal, hvor hver række koster 5 kroner, og hvis én af talrækkerne er blandt de 20 udtrukne vindertal, udløser det en million skattefri kroner. Og der var altså gevinst på to af talrækkerne, og dermed kan den heldige københavner se frem til at få sat over to millioner kroner ind på bankkontoen. Keno er et af de ældste spil hos Danske Spil. Der trækkes nye tal hver dag i, så hvis du føler dig heldig, kan du spille med gennem Lotto appen og på danskespil.dk. Du kan også spille Keno hos en af vores 4400 forhandlere. Danske Spil ønsker den nye millionær stort tillykke!

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum