Danske Spil A/S

Danske Spil tror på mindst en dansk etapesejr i Tour de France

Del

Og der er rigtig gode penge at hente, hvis den samlede sejr går til en af de danske cykelryttere.

Der er nok danskere til at stille et helt EM-hold, når Tour de France-feltet i morgen ruller ud på de franske landeveje.

Uden udskiftere godt nok, men den danske delegation på 11 cykelryttere har aldrig været større i det franske cykelløb.

Og så bør der vel være en god chance for at få endnu flere danske etapesejre end de to, som Søren Kragh Andersen trådte hjem til Danmark sidste år, eller hvad?

-Vi forventer, at der kommer mindst en dansk etapesejr, siger Peter Emmike Rasmussen, der er oddssætter i Danske Spil.

Hvis du også tror på, at i hvert fald en dansker kører over stregen som etapevinder, så er der odds 1,25 at hente, mens der er odds 3,75 på, at det ikke sker. Mindst to danske etapesejre giver odds 1,90, og du kan få pengene 1,82 gange igen, hvis det ikke skulle lykkes.

Og hvem skal så vinde de etaper?

Danske Spil tror på, at Søren Kragh Andersen med odds 2,60 er bedste bud på en dansk etapevinder, mens Jakob Fuglsang kommer lige efter med odds 2,80.

Du får pengene 3,10 gange igen, hvis den tidligere verdensmester Mads Pedersen triumferer.

Hvis både Jakob Fuglsang og Søren Kragh Andersen vinder en etape, får du dine penge 7,25 gange igen.

Bedste dansker?
I den interne danske konkurrence virker det mest sandsynligt, at Jakob Fuglsang trækker sig sejrrigt ud.

Både han og Jonas Vingegaard giver odds 2,6 som den bedst placerede dansker, når målstregen på Champs-Élysées er passeret. Mikkel Bjerg giver odds 10, hvis han bliver den bedst placerede danskere i den samlede stilling.

Der er derimod ikke de store chancer for, at det bliver en dansker, der står øverst på sejrskamlen i Paris den 18. juli.

Med odds 80 er den rutinerede Tour de France-rytter Jakob Fuglsang det mest sandsynlige bud.

-Jakob Fuglsang plejer at ligge noget lavere i odds, men han har allerede meldt ud, at han ikke kører efter det samlede klassement, men efter etapesejre, siger Peter Emmike Rasmussen.

Den næste på listen er Jonas Vingegaard, der giver pengene 150 gange igen, hvis han vinder etapeløbet.

-Og så er der Vingegaard, der også godt kan finde ud af at køre i bjerge, men han skal forsøge at hjælpe sin holdkaptajn Primoz Roglic til samlet sejr og kommer heller ikke til at køre efter en god placering i klassementet, siger oddssætteren.

To slovenske favoritter
Til gengæld er der – ifølge Danske Spil – ret gode muligheder for, at Vingegaard kan være med til at køre sejren hjem til Roglic, der giver odds 2,90 som vinder af Tour de France.

Kun Tadej Pogacar, der vandt løbet sidste år, er større favorit med odds 2,75.

Geraint Thomas ligger på tredjepladsen over favoritter til den samlede sejr i Tour de France med odds 5,50.

Kontakt:
Peter Emmike Rasmussen, Danske Spil, mail: per@danskespil.dk, tlf: 29455176

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Heldig spiller hiver over 2 millioner kroner hjem i Keno19.7.2021 10:11:36 CEST | Pressemeddelelse

Med en indsats på 90 kroner formåede en heldig spiller fra Valby onsdag d. 15 juni at forvandle indsatsen til over lidt to millioner kroner gennem talspilet Keno – 2.2 millioner kroner for at være præcis. Keno er det spil hos Danske Spil med den største millionchance. Det går i alt sin enkelthed ud på, at man køber fem rækker med ni tal, hvor hver række koster 5 kroner, og hvis én af talrækkerne er blandt de 20 udtrukne vindertal, udløser det en million skattefri kroner. Og der var altså gevinst på to af talrækkerne, og dermed kan den heldige københavner se frem til at få sat over to millioner kroner ind på bankkontoen. Keno er et af de ældste spil hos Danske Spil. Der trækkes nye tal hver dag i, så hvis du føler dig heldig, kan du spille med gennem Lotto appen og på danskespil.dk. Du kan også spille Keno hos en af vores 4400 forhandlere. Danske Spil ønsker den nye millionær stort tillykke!

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum