Danske Spil A/S

Danske Spil: Tre favoritter i spil i dansk Melodi Grand Prix

Del

Onsdag blev de otte sange til Dansk Melodi Grand Prix 2021 offentliggjort, og allerede nu er Danske Spil klar med en vurdering af de otte sanges vinderchancer.

Oddssætter hos Danske Spil, Peter Emmike Rasmussen, har gennem mange år arbejdet med vurdering af sangene til det danske Melodi Grand Prix. Han mener, at det i år er særligt svært at sætte odds på, hvem der har størst chance for at sætte sig på den danske Grand Prix-trone.

- Det er en kompliceret øvelse i år at vurdere vinderchancerne. Det er der flere grunde til. Først og fremmest fordi, der er rigtig mange gode sange i år, men også fordi konkurrencen afgøres på en anden måde end tidligere, siger Peter Emmike Rasmussen.

I modsætning til tidligere år er der i 2021 ingen professionel fagjury, som skal vurdere og give point. Det er alene seernes ansvar.

- På dette stadie kan vi så kun forholde os til sangene. Der er ikke noget sceneshow eller andre elementer, der kan påvirke seerne. Når vi så sidder og skal se på en sangs vinderchancer, kan vi kun gøre det ud fra det sangtekniske, kunstnerens navn og appel til målgruppen. Her har vi så vurderet, at der er et mindre felt, der skiller sig ud, siger Peter Emmike Rasmussen. 

Derfor har Danske Spil lige nu Silver Bullet af The Cosmic Twins som meget svag favorit. De ligger således foran Chief 1 og Thomas Buttenschøns Højt over skyerne og Fyr og Flammes Øve os på hinanden.

- Silver Bullit lyder virkelig som en moderne Grand Prix-sang. Det er en af de sange, hvor man helt automatisk bare mærker i kroppen, at der er en Grand Prix-sang, når man hører den. Det tror vi, går lige ind hos det publikum, der sidder og ser med hvert år. Desuden skal disse sange jo gerne sætte sig fast i seernes bevidsthed ved første lyt – det tror jeg, at denne kan, siger den erfarne oddssætter.

- Højt over skyerne har en super god energi. Det er en glad sang, som godt kan appellere til publikum. Øve os på hinanden har et retro udtryk, og den kommer helt sikkert til at bringe noget fest til showet, så det er også en, man husker, når man skal stemme til sidst.  Alle tre er stærke sange med hver deres selvstændige udtryk. De skiller sig positivt ud, siger Peter Emmike.

Danske Spil har lige nu odds 2,25 på Silver Bullet som vinder. Oddsene på Højt over Skyerne og Øve os på hinanden er henholdsvis 3,25 og 4,50.

Dansk Melodi Grand Prix 2021 afholdes den 6. marts.

 
What do you want to do ?
New mail

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

 

 
What do you want to do ?
New mailCopy
 
What do you want to do ?
New mailCopy

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Vandt 40.000 kr i 40 måneder: Jeg måtte op om natten og tjekke, at det ikke var en drøm25.2.2021 08:26:19 CETPressemeddelelse

En mand i 80’erne fra Aabenraa Kommune fik sig noget af en overraskelse i sidste uge, da han skrabede Quick-loddet Guldbarren. -Jeg havde faktisk helt glemt, at jeg havde købt loddet og kunne mærke det i baglommen, da jeg forleden skulle ud ad døren. Så jeg lagde det fra mig på skrivebordet. Da jeg kom hjem tænkte, jeg, at jeg da hellere måtte få skrabet det, selvom det egentlig var blevet lidt sent, og jeg var træt efter en lang dag, fortæller han til Danske Spil. Manden, der er pensionist, vågnede dog brat op, da han så, at han havde tre ens felter med 40.000 kr., som man får udbetalt over 40 måneder. I alt en gevinst på 1.600.000 skattefri kroner. -Altså jeg fik et chok jo, men troede ikke helt på, hvad jeg så. Jeg er jo lidt oppe i alderen, så det kniber med synet, siger han med et grin. Den heldige vinder gik i seng, men kunne slet ikke finde ro. -Jeg stod op igen kl. 03.00, for lige at gå ind og se, om loddet stadig lå der. Jeg var sikker på, at det var noget, jeg havde drømt, ly

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum