Danske SMVer samler 300.000 kr. ind til Ukraine

Del

Med Ruslands invasion af Ukraine, er der igen udbrudt krig i Europa. Millioner af mennesker er tvunget på flugt og i Danmark har vi allerede modtaget op imod 4.000 flygtninge. Som det er tilfældet med alle danskere, så har krigen i Ukraine også berørt os rigtig dybt. Dagligt ser vi billeder af ukrainere uden basale fornødenheder som mad, drikke, tøj og medicin på flugt.

Ukrainerne har i sandhed brug for vores hjælp, og vi er derfor gået sammen med en række andre små, danske virksomheder om at starte en indsamling til fordel for Ukraine. Beløbet går ubeskåret til Dansk Røde Kors, der i forvejen har et omfattende engagement i Ukraine og en organisation, der med kort varsel kan træde til og hjælpe, der hvor der er mest brug for det.

I alt har vi på små to uger indsamlet 300.000 kr. til Dansk Røde Kors. Dette bidrag er kommet i stand ved at 60 virksomheder alle har doneret 5.000 kr. til den gode sag. Nogle af de 60 virksomheder er:

Cosmos Co

Naturlige plejeprodukter fra Cosmos Co og Cossy skabt med udgangspunkt i argan olien, og din hud og hårs behov. Få ingredienser men stor virksomhed. Produkterne kan anvendes af alle hudtyper og hårtyper.

Curvii

Curvii sælger tøj til kvinder i str. 42-60. Vi sælger alt lige fra kjoler, bukser, jakker, badetøj, undertøj og træningstøj. Vi har specialiseret os i plus size tøj, og har det største udvalg i Danmark.

Bullmade

Bullmade er Nordens førende PrestaShop bureau, og beskæftiger sig med e-commerce, digitalisering, markedsføring og rådgivning.

Kids-world

Kids-world er en af Danmarks største online forhandlere af tøj, sko og udstyr til baby, børn og teenagers. Kids-world har base i Esbjerg, hvorfra de sender pakker til ind- og udland.

Maaltidskassen.com

Maaltidskassen.com giver dig et overblik over de bedste deals paa måltidskasser i Danmark. Sammenlign de bedste priser fra de bedste måltidskasser i Danmark pt.

Bedsteseng

F&M Ventures driver flere prissammenligningstjenester og onlinemagasiner. Vi har hver måned over 100.000 brugere.

Truestory

Truestory sælger oplevelser i hele Skandinavien. Du kan købe dem som en oplevelsesgave eller booke dem til dig selv.

Gavejagt.dk

Gavejagt.dk er stedet du skal lede når du skal have gaveideer – vi samler ideer til gave til alle du kender.

Friluft.dk

Stort udvalg af tøj og udstyr til jagt, camping, vandreture og masser af andre outdoor-aktiviteter.

Getresults

Online marketing til virksomheder der skaber resultater.

OnlyTheBest.dk

Anbefalinger af produkter når kun det bedste er godt nok.

Psykolog Heidi Agerkvist

Parterapi og familiesamtaler i klinik og online.

Become

Digitalt reklamebureau med 37 ansatte.

TilHusOgHave.dk

Tips og guides til hus og have.

15pct – ejendomsinvestering

Boligadvokat

Testamente guide

Speedly

Os Med Hus

Henrik Ørsnes                                                                            

Du kan læse mere om initiativer og de 5 iværksættere bag på Ivaerksaetter.dk.

Information om Escalate ApS

Escalate ApS
Skudehavnsvej 5
2150 Nordhavn

Følg pressemeddelelser fra Escalate ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Escalate ApS

Hvorfor er det en god idé at få renset sine tæpper?21.5.2022 20:00:00 CEST | Nyhed

I de seneste par år har flere og flere valgt at få tæpper hjemme i stuen. Et moderne, æstetisk og sommetider også praktisk valg. Dog er der også en del vedligehold forbundet med tæpper - både for udseendets skyld men også med henblik på hygiejne og allergier. I tæpper samler sig nemlig støv og andre usundheder, som du bør få fjernet. Derudover risikerer tæpper også at få pletter og plamager. Disse kan heldigvis - i langt de fleste tilfælde - også fjernes!

Første gang hos en kosmetisk klinik?21.5.2022 20:00:00 CEST | Nyhed

Bare rolig! For mange kan det være en smule grænseoverskridende at skulle lade et andet menneske tage sig af ens udseende, specielt hvis det er første gang. En kosmetolog kan plukke og forme dine øjenbryn, fjerne kropsbehåring, samt give dig forskellige krops- og ansigtsbehandlinger, når det gælder de mindre behandlinger. Efter første oplevelse finder mange det stærkt vanedannende at skulle besøge kosmetologen i ny og næ. Det skyldtes, at de uddannedes resultater overrasker – ikke på grund af, at de ikke burde være dygtige i deres arbejde, men fordi at mange mænd og kvinder føler sig direkte overraskende smukke, efter et besøg hos deres foretrukne kosmetolog.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum