ISS Facility Services A/S

Danske Commodities og ISS Danmark uddeler måltider til udsatte borgere

Del

Energihandelsvirksomheden Danske Commodities og servicevirksomheden ISS Danmark uddeler måltider til Kirkens Korshærs brugere i forbindelse med ombygning og flytning til nye lokaler ved Godsbanen

De næste tre uger vil Danske Commodities og ISS Danmark sørge for at levere ca. 30 måltider om dagen til Kirkens Korshærs brugere, så de får et nærende og sundt måltid til aftensmad.

Kirkens Korshærs varmestue og køkken på Nørre Allé i Aarhus har siden midten af april været lukket ned på grund af ombygning og flytning til nye lokaler ved Godsbanen, og derfor har det lokale erhvervsliv støttet op om at levere sunde måltider til Kirkens Korshærs brugere, indtil det nye køkken tages i brug i slutningen af maj.

”Vi er superglade for den store støtte, der har været i det lokale erhvervsliv, til at hjælpe os i denne lidt specielle situation, hvor vores køkken har været lukket ned på grund af ombygning. Det betyder meget for vores brugeres sundhed, at de får et godt og sundt måltid, og det er også godt for fællesskabet at spise et godt måltid sammen,” siger Niels Bjørnø, leder for Kirkens Korshær i Aarhus.

Hos ISS Danmark og Danske Commodities er der kun glæde over at kunne hjælpe udsatte borgere med at få et sundt måltid til aftensmad.

”Vi er rigtig glade for at kunne være med til at hjælpe nogle af byens mest udsatte borgere med et nærende og sundt måltid. Vi laver i forvejen mad i vores kantine til Danske Commodities’ medarbejdere, og derfor er det meget nemt at lave lidt ekstra mad til de udsatte borgere, så de også er sikret et varmt måltid, selvom deres værested er lukket for en periode,” siger Vivi Pagh, kundechef i ISS Danmark.

”I Danske Commodities ønsker vi at støtte op om vores lokalmiljø og gøre en forskel i Aarhus. Vi er stolte af at kunne være med til at tage et socialt ansvar og hjælpe hjemløse med at få et godt måltid mad,” siger Rikke Toudahl Hansen, Sustainability Specialist i Danske Commodities.

Uddelingen af maden er for de daglige brugere af Kirkens Korshærs varmestue, og ISS Danmark og Danske Commodities regner med at uddele ca. 30 måltider, men kan skalere op og ned alt efter behov. Serveringen bliver naturligvis uddelt, så det lever op til myndighedernes retningslinjer.

Udover Danske Commodities og ISS Danmark bidrager Bilka, Danske Bank og Kuehne&Nagel også med frokostkuverter fra deres kantiner.

Kontakter

Billeder

Information om ISS Facility Services A/S

ISS Facility Services A/S
ISS Facility Services A/Shttps://www.dk.issworld.com/
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Vi er flere end 400.000 medarbejdere globalt og 7500 i Danmark, der er eksperter inden for cleaning, food, technical services og workplace. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. 

Følg pressemeddelelser fra ISS Facility Services A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ISS Facility Services A/S