Dansk Metal

Dansk Metal: Ny kampagne skal få medlemmerne fra sofaen og op på cyklen

Del

Dansk Metal er landesponsor, når Tour de France starter i Danmark i 2022. I den forbindelse sætter vi i dag gang i en kampagne, som skal inspirere helt almindelige medlemmer til at få nye cykelvaner, da et aktivt liv giver et godt arbejds- og privatliv.

I dag skydes kampagnen Fra sofa til cykel i gang. Den skal køre indtil næste år, hvor Tour de France gæster Danmark og skal inspirere medlemmer af Dansk Metal til motion og fællesskab.

Fællesskab er et grundparameter i fagbevægelsen. I den her kampagne kan det både forstås som et fysisk og digitalt fællesskab. I Dansk Metal ønsker vi at se vores medlemmer som hele mennesker, som både skal have et godt arbejdsliv, men også et godt privatliv. Det kan et mere aktivt liv bidrage til, og det vil vi i Dansk Metal gerne hjælpe med,” siger næstformand i Dansk Metal, René Nielsen.

Kampagnen henvender sig til helt almindelige medlemmer af Dansk Metal, som hverken behøver at være til stram spandex eller have cyklet 100 km i sidste weekend for at være en del af fællesskabet:

Det er vigtigt for os, at de ikke føler, at de skal til at cykle 100 eller 200 km hver uge for at være med. Vi vil have alle med og kommer løbende med gode tips til, hvordan man kan skifte bilen ud med den tohjulede fra tid til anden eller forslag til sjove og hyggelige cykelture med familie og venner,” siger næstformand i Dansk Metal, René Nielsen.

Kampagnen udspringer først og fremmest af, at Tour de France kommer til Danmark, men også af undersøgelser som viser, at faglærte og ufaglærte tager førstepladserne i de kedelige statistikker om sygdomme, ensomhed og dødelighed. Og det er mændene, der suverænt indtager førerpositionen. Med kampagnen Fra sofa til cykel vil Dansk Metal styrke mulighederne for fællesskab via motion og dermed være med til at komme nogle af de kedelige statistikker til livs.

Til at hjælpe medlemmerne med gode råd og strategier til at komme op på cyklen, har Dansk Metal indgået et samarbejde med Just Human, en NGO stiftet af Chris MacDonald:

De færreste tror det om mig, men jeg kan virkelig ikke lide at dyrke motion. Jeg kan godt lide, hvad jeg får ud af det, men jeg nyder sjældent processen. Derfor håber jeg, at jeg under kampagnen Fra sofa til cykel, i samarbejde med Dansk Metal & Just Human, kan hjælpe med nogle strategier og ideer til, hvordan man kommer op på cyklen, selvom det ikke er lysten, der driver værket,” siger Chris MacDonald.

Følg kampagnen på https://www.facebook.com/frasofatilcykel

Kontakter

Information om Dansk Metal

Dansk Metal
Dansk Metal
Molestien 7
2450 København SV

33 63 20 00https://www.danskmetal.dk/

Dansk Metal er en fagforening for ca. 108.000 lønmodtagere, der arbejder med it, teknik og mekanik.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Metal

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Metal

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum