Political Festival of Europe

Dansk Metal, IndustriAll Europe og IDA deltager i Political Festival of Europe

Del

Political Festival of Europe afvikles for første gang den 25.- 28. august 2022 i Mariager. Her vil publikum opleve en lang række af debatter mellem europæiske borgere og beslutningstagere om nogle af de mest presserende spørgsmål. Overordnede temaer, der vil præge folkemødets mange events, omfatter business, demokrati, klima, kultur, udenrigspolitik, sundhed og teknologi.

Som vigtige aktører på det danske arbejdsmarked, byder Political Festival of Europe varmt velkommen til IDA, Dansk Metal og IndustriAll Europe.

”I Danmark har vi ofte en tendens til at se gode erhvervs- og jobmuligheder i den grønne omstilling, men i mange industrisektorer og europæiske regioner ses omstillingen som en trussel mod virksomheder og menneskers levebrød. Derfor er det vigtigt for os i Nordeuropa at anerkende og støtte de sektorer og arbejdstagere, der føler usikkerhed og kræver en retfærdig omstilling, der ikke efterlader nogen," lyder det fra Simon Klinzing Nielsen, EU Konsulent ved Dansk Metal og Fin Krogh Jørgensen, Arbejdsmarkedspolitisk Chefkonsulent ved IDA.

”På Political Festival of Europe ønsker vi at skabe dialog om de emner, der betyder mest for borgerne i Europa, og et af de mange emner er arbejdsmarkedet. I lyset af pandemien og Ukraine-Rusland-konflikten, har det aldrig været vigtigere for folk at komme sammen for at finde løsninger sammen”, siger Jan Bertelsen, CEO ved Political Festival of Europe.

IDA, Dansk Metal og IndustriAll Europe arrangerer i fællesskab to debatter på en af vores store temascener. Festival ser frem til de spænende samtaler der vil finde sted på scenen.

Se programmet her  og følg med i Folkemødets udviklingen og nyheder på sociale medier og i det månedlige nyhedsbrev.

Nøgleord

Kontakter

Links

Information om Political Festival of Europe

Political Festival of Europe
Political Festival of Europe
Torvet 1A
9550 Mariager

+4570605072http://www.pfoe.org

Political Festival of Europe/Det Europæiske Folkemøde er en årlig festival, der fejrer demokratiet og er platform for den demokratiske samtale. På Festivalen vil vi diskutere de mest presserende emner på den europæiske dagsorden. Udover de mange politiske events, vil Festivalen være et sted hvor deltagerne kan opleve musik, kultur, mad og drikke fra hele Europa.

Følg pressemeddelelser fra Political Festival of Europe

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.