Dansk Metal

Dansk Metal: Gode tiltag i finanslovforslag

Del

Dansk Metal ser positivt på en række af tiltagene i regeringens finanslovudspil.

Cheføkonom i Dansk Metal, Thomas Søby
Cheføkonom i Dansk Metal, Thomas Søby

Dansk Metal har med glæde læst den nye regerings første finanslovforslag, der indeholder en række konkrete elementer til gavn for Dansk Metals medlemmer:

“Det er et stærkt finanslovudspil, som sætter ind nogle af de helt rigtige steder til gavn for vores medlemmer. For eksempel næste skridt i den grønne omstilling, genopretning af SKAT, fokus på forskning, arbejdsmiljø og på erhvervsuddannelserne. Selvfølgelig er der altid områder, hvor vi mener, man bude være en tand mere ambitiøs, for eksempel på forskningsområdet”, siger cheføkonom i Dansk Metal, Thomas Søby.

Et vigtigt element for Dansk Metal er de uddannelsesmæssige forslag: 

Det er ualmindeligt godt at omprioriteringsbidraget på uddannelserne stoppes. Samtidig, så er det rigtig godt nyt, at man har gjort kvalitetspuljen til erhvervsuddannelserne permanent. Erhvervsuddannelser har i mange år været underprioriteret, men det er altså i høj grad nye faglærte, vi skal leve af i fremtiden”, siger Thomas Søby.

Også genopretningen af SKAT vækker genklang hos Dansk Metal:

Tilliden og opbakningen til hele vores samfundsmodel er baseret på, at jeg betaler min skat velvidende, at naboen også betaler sin. Det kræver kontrol, og derfor er det helt afgørende, at der sættes ind ift. en genopretning af skattevæsenet,” fortsætter Thomas Søby

Dansk Metal ser desuden positivt på styrkelsen af Arbejdstilsynet:

“Der er i rigtig mange år blevet skåret på Arbejdstilsynet, og vi kan kun bifalde, at der kommer ekstra ressourcer nu. Vi bliver nødt til at have et slagkraftigt Arbejdstilsyn for at sikre, at helt almindelige lønmodtagere kan gå på arbejde uden at skulle bekymre sig om deres arbejdsmiljø- og vilkår,” fortæller cheføkonom Thomas Søby til slut.

For yderligere oplysninger: Cheføkonom Thomas Søby via Pressechef Mads Hersbøll, tlf.: 21558828 eller mahe@danskmetal.dk

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Cheføkonom i Dansk Metal, Thomas Søby
Cheføkonom i Dansk Metal, Thomas Søby
Download

Information om Dansk Metal

Dansk Metal
Dansk Metal
Molestien 7
2450 København SV

33 63 20 00https://www.danskmetal.dk/

Dansk Metal er en fagforening for ca. 108.000 lønmodtagere, der arbejder med it, teknik og mekanik.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Metal

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Metal

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum