Dansk Metal

Dansk Metal: Ambitiøs aftale for infrastrukturen

Del

Dansk Metals formand ser positivt på regeringens nye og langsigtede plan for den danske infrastruktur.

Regeringen har netop indgået en ambitiøs og langsigtet aftale for den danske infrastruktur sammen med et historisk stort flertal af partier på Christiansborg bestående af Socialdemokratiet, Venstre, Dansk Folkeparti, SF, De Radikale Venstre, Enhedslisten, Det Konservative Folkeparti, Nye Borgerlige, Liberal Alliance, og Kristendemokratierne. Aftalen afføder ros fra Dansk Metal, som mener, at den vil gavne den enkelte dansker:

Det er en rigtig god aftale, som sikrer udbygningen af vores vejnet, så det kan håndtere stigende pres fra både private pendlere og godstransport. I Dansk Metal ved vi, at rigtig mange af vores medlemmer bruger lang tid på at pendle og holde i kø. Aftalen gør det lettere at komme fra A til B, og vil kunne give noget ekstra tid til at give den en skalle på arbejdet eller til at have noget mere tid sammen med familien i stedet for at holde i kø i bilen,” siger Claus Jensen, forbundsformand for Dansk Metal.

Aftalen gør det ikke kun lettere for private pendlere, men vil også betyde en hurtigere godstransport som kan bidrage til dansk konkurrencekraft. Her er hurtig transport nemlig også et produktivitetsparameter. Samtidig er Dansk Metal glad for, at planen forbinder hele Danmark:

Det er vigtigt at vi får forbundet hele Danmark, både nord for Limfjorden og til Kalundborg i Nordvestsjælland. Derfor er det også positivt, at man er enige om at bygge bl.a. en tredje limfjordsforbindelse og udbygge motorvejene i Nordsjælland. Det har vi i Dansk Metal arbejdet hårdt for. Derudover er vi også glade for, at man udvider vigtige motorveje i hele landet, både E45 i Østjylland, E20 syd for Odense og det er vigtigt, at man prioriterer en Østlig Ringvej i København,” siger Claus Jensen, forbundsformand for Dansk Metal.

Til sidst er det godt, at der investeres massivt i den kollektive transport, og at særligt godstransporten på skinner også løftes:

Der er ingen tvivl om, at fremtiden er grøn. Derfor er det rigtig godt, at et flertal i Folketinget har besluttet sig for at gennemføre massive investeringer i den danske jernbane. Det er også yderst positivt, at regeringen og et flertal støtter, at tunnelelementfabrikken i Rødby gøres permanent til glæde for fremtidens jobs og vækst på Sjælland og øerne,” slutter Claus Jensen, forbundsformand for Dansk Metal.

Kontakter

Billeder

Information om Dansk Metal

Dansk Metal
Dansk Metal
Molestien 7
2450 København SV

33 63 20 00https://www.danskmetal.dk/

Dansk Metal er en fagforening for ca. 108.000 lønmodtagere, der arbejder med it, teknik og mekanik.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Metal

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Metal

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum