Dansk Kiropraktor Forening

Dansk Kiropraktor Forening vælger ny formand

Del

Michael Christensen fra Silkeborg overtager formandsposten efter Lone Kousgaard Jørgensen

På Dansk Kiropraktor Forenings generalforsamling har medlemmerne netop valgt Michael Christensen som ny formand for de danske kiropraktorer.

Dermed overtager Michael Christensen stafetten fra Lone Kousgaard Jørgensen, der efter 8 år på posten ikke kan genopstille. Michael Christensen blev valgt uden modkandidater.

Michael Christensen udtaler i forbindelse med valget:

” Dansk Kiropraktor Forening skal være en større faktor i dansk sundhedspolitik. Vi skal turde mere, ville mere og gøre mere! Vi skal være mere offensive politisk og i medierne og vi skal ikke være bange for at få kritik eller blive skudt i skoene, at vi ikke er gode nok.”

Michael Christensen er 41 år og har været medlem Dansk Kiropraktor Forenings bestyrelse siden 2013, heraf de sidste 6 år som næstformand. Michael Christensen driver klinik i Silkeborg. Privat er Michael gift med Lisbet Due Christensen, der også er kiropraktor. Sammen har de 2 børn på hhv. 8 og 10 år.

Billeder

Information om Dansk Kiropraktor Forening

Dansk Kiropraktor Forening
Dansk Kiropraktor Forening
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg

+45 3393 0400https://www.danskkiropraktorforening.dk/

Dansk Kiropraktor Forening - eller DKF - organiserer de mere end 1000 danske kiropraktorer og kiropraktorstuderende.

Foreningen blev grundlagt i 1925 og tæller i dag over 1000 medlemmer. 

Dansk Kiropraktor Forening er en fagforening, der taler kiropraktorernes sag og forhandler vilkår, og er en brancheorganisation, der værner om og udvikler kiropraktorernes faglighed

Følg pressemeddelelser fra Dansk Kiropraktor Forening

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Kiropraktor Forening

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum