Røde Kors

Dansk design sat på auktion til fordel for verdens udsatte

Del

De næste to uger kan du byde på dansk design på Lauritz.com i en velgørenhedsauktion og samtidig støtte Røde Kors’ arbejde for udsatte verden over.

Bolig & Design Auktions Kampagnebillede.
Bolig & Design Auktions Kampagnebillede.

I forbindelse med Design Awards 2021 skyder Bo Bedre og Lauritz.com i dag Design & Bolig auktionen i gang. En velgørenhedsauktion til fordel for Røde Kors’ arbejde for udsatte borgere i Danmark og resten af verden. Derfor kan du fra i dag og to uger frem byde på dansk design og være med til at gøre en forskel.

Og der er brug for at veksle kvalitetsdesign til hjælpearbejde efter halvandet år med corona. Pandemien har berørt os alle, og den har haft enorme konsekvenser for verdens udsatte. Flere og flere bliver presset ud i ekstrem fattigdom, og også herhjemme har sårbare familier brug for et pusterum.

”Dansk design har succes over hele verden, også under coronaepidemien, hvor hjemmets status er vokset til nye højder. Derfor er det helt naturligt at vi med en velgørenhedsauktion kanaliserer noget tilbage til mennesker, der trænger til hjælp,” siger Erik Rimmer, chefredaktør for Bo Bedre.

Dansk design for enhver smag

Der er noget til enhver smag og prisklasse. Blandt de designartikler, der bliver sat på auktion, er 53 sofaen fra House of Finn Juhl, to af Jim Lyngvilds billeder fra Illum, jubilæumssofaen fra Eilersen, marmor sofaborde fra Handvärk, en Poul Henningsen-lampe fra Louis Poulsen og et Unika Muselmalet tesæt fra Royal Copenhagen. 

”Det er som altid en ære og fornøjelse at samarbejde med såvel Røde Kors og Bo Bedre som alle de danske designproducenter, der generøst har doneret til vores fælles Bolig & Design velgørenhedsauktion. Vi håber og tror, at folk derude vil byde engageret med på lige præcis deres personlige designfavorit. Det er helt essentielt for os, at vores velgørenhedsauktioner altid gør en mærkbar forskel for netop de mennesker, der har behov for hjælp,” siger Mette Rode Sundstrøm, direktør for Lauritz.com.  

Det er første gang, Design & Bolig auktionen løber af stablen. Både Erik Rimmer og Mette Rode Sundstrøm er spændt på hvor stor donationen bliver, når sidste hammerslag falder den 28. september. Auktionen kan følges på https://www.lauritz.com/da/auktioner/?themeId=7140

Nøgleord

Kontakter

For henvendelser kontakt Røde Kors’ pressetelefon:

3529 9699
Røde Kors.dk/presse

Billeder

Bolig & Design Auktions Kampagnebillede.
Bolig & Design Auktions Kampagnebillede.
Download
Foto: Røde Kors / Lauritz.com
Foto: Røde Kors / Lauritz.com
Download

Links

Information om Røde Kors

Røde Kors
Røde Kors
Blegdamsvej 27
2100 København Ø

+45 35 25 92 00https://www.rodekors.dk/

Røde Kors er altid til stede

Hver dag redder vi liv og ruster mennesker til at klare sig gennem kriser og katastrofer. Vi skaber fællesskaber og støtter samfundets sårbare til et bedre liv, og i kriser er vi en del af det nationale beredskab i Danmark.

192 lande er med Genevekonventionen blevet enige om at have Røde Kors som fælles hjælpeorganisation. Vi hjælper mennesker på begge sider af konflikten og i de fjerneste egne af verden. Uden hensyn til nationalitet, religion eller politiske holdninger.

Vi er verdens største humanitære organisation med omkring 12 millioner frivillige over hele verden. Vi er en bevægelse for medmenneskelighed i verden, i lokalsamfundet og dér, hvor du bor.

Følg pressemeddelelser fra Røde Kors

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Røde Kors

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum