Escalate ApS

Dansk aktieportal ser markant øget interesse for investering under Corona

Del

Det er ikke nogen hemmelighed at interessen for at investere i aktier er eksploderet blandt almindelige danskere. Aktiehandel er ikke længere forbeholdt professionelle tradere på Wall Street eller på de danske børser. Corona-pandemien med medfølgende karantæner, har gjort at danskerne blandt mange andre online-sysler, har kastet sig over handel med aktier på nettet.

Alene i 2020 steg antallet af aktiehandler i Danmark med hele 79%, på trods af, eller måske netop på grund af, Corona-pandemien. Dansk Aktionærforening meldte om 200 nye medlemmer om året.

Interessen for aktiehandel er kun steget i 2021 også, og det er noget de kan se hos den danske aktieportal Aktieskole.com.

Her udtaler medstifter Mark Thorsen:

”Vi har helt klart set en markant stigning i trafik til vores website og en lige så markant øget interesse blandt den helt almindelige dansker for aktieinvestering under Corona-pandemien. Det er også én af grundene til, at vi har stort fokus på aktiehandel for begyndere. Vi vil gerne være goto-stedet for Hr. Jensen, der gerne vil investere sin opsparing eller pension, mere end endnu et sted for de professionelle tradere.”

Thorsen fortsætter: ”Kombinationen af, at danskerne har tilbragt så meget tid hjemme bag skærmen, en generel tendens i samfundet til at ville investere sine penge selv, og så fremkomsten af tjenester som eToro, der tilbyder handel med aktier uden kurtage eller gebyr, har virkelig sat gang i udviklingen.”

Hvad skal du være opmærksom på som ny på aktiemarkedet?

Det har aldrig været nemmere at begynde at handle med aktier end det er nu. Tjenester som eToro, SAXOInvestor og Plus500 har gjort det lige så nemt at handle med aktier som at shoppe online eller betale regninger i netbanken.

Men der ér nogle ting, du skal være opmærksom på, inden du begynder at investere i aktier for sine sparepenge.

For det første skal du vide, at handel med aktier altid bærer en risiko for at du kan miste dine penge. Uanset hvor sikkert du investerer, så går prisen på en aktie altid op og ned over tid, og aktiekursen kan blive påvirket af udefrakommende hændelser i verden. Derudover er der altid ting i forhold til en virksomhed, du ikke ved. Så husk kun at købe aktier for penge, du kan tåle at miste, hvis alt mod forventning går den forkerte vej.

For det andet skal du have styr på skattereglerne for aktieudbytte, så du ikke risikerer at får et skattesmæk, når du begynder at tjene penge på dine aktiehandler.

Du kan finde en fuld guide til aktiehandel for begyndere på Aktieskole.com, lige som du finder masser af guides til en lang række af aktierelaterede emner.

Information om Escalate ApS

Escalate ApS
Skudehavnsvej 5
2150 Nordhavn

Følg pressemeddelelser fra Escalate ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Escalate ApS

Hvorfor er det en god idé at få renset sine tæpper?21.5.2022 20:00:00 CEST | Nyhed

I de seneste par år har flere og flere valgt at få tæpper hjemme i stuen. Et moderne, æstetisk og sommetider også praktisk valg. Dog er der også en del vedligehold forbundet med tæpper - både for udseendets skyld men også med henblik på hygiejne og allergier. I tæpper samler sig nemlig støv og andre usundheder, som du bør få fjernet. Derudover risikerer tæpper også at få pletter og plamager. Disse kan heldigvis - i langt de fleste tilfælde - også fjernes!

Første gang hos en kosmetisk klinik?21.5.2022 20:00:00 CEST | Nyhed

Bare rolig! For mange kan det være en smule grænseoverskridende at skulle lade et andet menneske tage sig af ens udseende, specielt hvis det er første gang. En kosmetolog kan plukke og forme dine øjenbryn, fjerne kropsbehåring, samt give dig forskellige krops- og ansigtsbehandlinger, når det gælder de mindre behandlinger. Efter første oplevelse finder mange det stærkt vanedannende at skulle besøge kosmetologen i ny og næ. Det skyldtes, at de uddannedes resultater overrasker – ikke på grund af, at de ikke burde være dygtige i deres arbejde, men fordi at mange mænd og kvinder føler sig direkte overraskende smukke, efter et besøg hos deres foretrukne kosmetolog.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum