Ishøj Kommune

Dans i snedækkende landskaber for de alleryngste

Del

Der er dans for de 1-4-årige i Kulturium Musikteater i Ishøj lørdag den 18. januar kl. 10

Fra forestillingen 'SneØjne'.
Fra forestillingen 'SneØjne'.

Stop op et øjeblik. Forestil dig, at du vågner en morgen til et uberørt snedækket landskab. Verden er ny, fin og ren, og alt ser anderledes ud. Der er en særlig tysthed og stemning af hemmelig poesi.  Med ét ser du verden med helt andre øjne. Med SneØjne.

SneØjne er en danseforestilling, der udforsker børns oplevelse af verden. 1-4-årige børn er vant til at tage alting ind og har en fordomsfri tilgang til verden. Forestillingen deler barnets undren, når det første gang oplever sne.

Gazart er dansekunst på højt plan

Gazart er stiftet af danser, koreograf og dansepædagog Tali Rázga, og de laver forestillinger, der sætter krop på de aktuelle temaer, vi lever med i hverdagen. Emner der bliver sprællevende i hænderne og i benene på professionelle dansere, der behersker et letforståeligt sprog.

”De helt små er et utroligt sensitivt publikum med en helt unik indlevelses- og opfattelsesevne. Og man skal ikke gå på kompromis med de kunstneriske ambitioner. Tværtimod. De er det ideelle publikum, fordi de er vant til at opfatte de mindste detaljer,” siger Tali Rázga.

Der er fortsat ledige billetter til januars forestilling ’SneØjne’, som du kan opleve i Kulturium Musikteater i Ishøj lørdag den 18. januar kl. 10. Er familien medlem af Girafklubben, koster en børnebillet 0 kr.

Køb af billetter

Du kan købe billetter til ’SneØjne’ på Ticketmaster.dk og i musikteatret sammen med Girafklubbens øvrige forestillinger. Billetter som kræver medlemskab, kan du kun købe i musikteatret, da du skal vise dit medlemskort. Læs mere om Girafklubben på www.ishojbib.dk.

Du kan hente Kulturiums nye børnefolder med tilbud til børn og børnefamilier på biblioteket eller i musikteatret i Ishøj.

Kontakter

Billeder

Fra forestillingen 'SneØjne'.
Fra forestillingen 'SneØjne'.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum