DI - Dansk Industri

Danmark bliver fremhævet på Europas største jobmesse

Del

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen, Dansk Industri (DI) og en række organisationer er i weekenden med på Europas største jobmesse Emigration Expo i Holland. Messen, der samler over 11.000 deltagere, har i år de nordiske lande som værter.

Danmark får en ekstraordinær god eksponering og mulighed for at tiltrække udenlandske medarbejdere. Det sker på Europas største jobmesse Emigration Expo, som finder sted fra 9.-10. februar i Holland.  

Danmark er nemlig sammen med vores nordiske naboer valgt som værtsland for Emigration Expo, hvor mere end 11.000 jobsøgere og udstillerne fra hele verden deltager. Heriblandt DI og en række danske organisationer.  

- Messen tiltrækker mange højtkvalificerede jobsøgere, som er relevante for danske virksomheder. Mange danske virksomheder leder i øjeblikket med lys og lygte – og desværre ofte forgæves – efter kvalificeret arbejdskraft. Derfor er vi nødt til at se mod udlandet. Vi er glade for, at de nordiske lande i år er i fokus på Emigration Expo, og vi håber, at det kan skabe ekstra meget reklame for Danmark som det kommende sted at arbejde, Linda Duncan Wendelboe, chef for DI Global Talent.  

Men Danmark er også i skarp konkurrence med udlandet om at tiltrække medarbejdere. Heldigvis har Danmark meget at byde på, forklarer Linda Duncan Wendelboe.  

- Vi kan på messen blandt andet fortælle om den gode danske arbejdskultur med en flad ledelsesstruktur og mulighed for medbestemmelse, der tiltaler mange, siger Linda Duncan Wendelboe. 

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen lægger også vejen forbi Holland, hvor han håber på, at den danske udstilling vil betyde, at flere udlændinge får øjnene op for en karriere i Danmark. 

- Det er afgørende for opsvinget i Danmark, at virksomhederne kan få de nødvendige hænder, og her er der også behov for at finde kvalificeret arbejdskraft i udlandet. Derfor har vi også i denne uge fremsat lovforslag, der skal gøre det nemmere at rekruttere dygtige medarbejdere i udlandet, og jeg håber, at jobmessen her er med til at lokke flere til at kigge mod Danmark, siger Troels Lund Poulsen.  

Emigration Expo arrangeres af en privat organisation i samarbejde med det europæiske rekrutteringsnetværk EURES. Læs mere: https://www.emigratiebeurs.nl/en/  

FAKTA – deltagende organisationer på den danske stand  

- Business Region Midt-Vest 
- Copenhagen Capacity(repræsenteret af Greater Copenhagen)  
- Dansk Industri (DI) 
-Destination Aarhus 
- Erhverv Aarhus 
- Move North 
- Odense Robotics 
- Work-live-stay 
- Business Esbjerg  
- Trekantsområdet Danmark 
- Workindenmark

Følg os på:

    

Kontakter

Yderligere kontakt:
- Presserådgiver Niels Brandt Petersen, DI, tlf. 2622 4418, email nibp@di.dk
- Pressemedarbejder Peter Birck Christensen, tlf. 7220 5038, email pbc@bm.dk

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1787 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum