Haderslev Kommune

COVID-19 vaccination af socialt udsatte borgere i Haderslev Kommune

Del

Knap 4600 ældre og sårbare borgere i Haderslev Kommune er allerede færdigvaccineret. Nu får socialt udsatte borgere også mulighed for at blive vaccineret mod COVID-19.

”Jeg glæder mig over, at socialt udsatte borgere nu også kan blive vaccineret. Det vil give dem en mere tryg og fri hverdag”, siger Helle Birgitte Mikkelsen, afdelingschef for Handicap, Socialpsykiatri og Myndighed i Haderslev Kommune.

Borgerne er inviteret til vaccination gennem de kommunale og private tilbud, de er i kontakt med f.eks. væresteder, forsorgshjem og rusmiddelcenter. I alt 204 borgere er skrevet på vaccinationslisten til at få første stik torsdag den 22. april i Haderslev Idrætscenter. Andet stik gives torsdag den 20. maj.

”De borgere, som har taget imod tilbuddet om vaccination, er glade for at få muligheden. Flere af borgerne har bl.a. fortalt, at de højst sandsynlig ikke ville blive vaccineret, hvis de selv skulle bestille en tid til vaccination og ikke blev støttet i at møde op på dagen. Flere af borgerne har desuden nævnt, at muligheden for at få støtte til vaccination betyder, at de føler sig hørt, værdsat og respekteret”, udtaler leder fra Rusmiddelcentret Malene Majlund Fischer.

Kontakter

Helle Birgitte MikkelsenAfdelingschef for Handicap, Socialpsykiatri og Myndighed

Tlf:23203143

Lene Kristin KampAfdelingsleder for Socialpsykiatri og Misbrug

Tlf:60216682

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Christian X's Vej 39
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Makeover på museerne19.4.2021 14:29:41 CEST | Pressemeddelelse

D. 21. april må museerne landet over endelig tage imod gæster igen. Det gælder også Historie Haderslevs tre museer Ehlers Samlingen, Slesvigske Vognsamling og Von Oberbergs Hus. Efter fire måneders nedlukning glæder personalet på de tre museer sig til at åbne dørene, og til at vise hvad vi bl.a. har lavet, imens corona-pandemien har forhindret os i at holde åbent. For selvom der ikke har været åbent for gæster, har der været masser af arbejde bag kulisserne. Og det har ikke kun været planlægning af nye udstillinger, regnskaber og registreringsarbejde. Både i Slotsgade og på Schaumanns Klædefabrik er der sket forandringer.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum