Cosmo Laser har fem gode gaveidéer til den privilegerede og forfængelige mand

Del

At få fundet den perfekte (jule)gave kan være lidt af en kunst, når modtageren er manden, der har alt. Underbukser, strømper og skjorter er sikre vindere hos de fleste mænd, men er man på udkig efter en mere unik gaveidé, så er hjælpen nær.

Cosmo Laser, en kosmetisk laserklinik med base i både København, Aarhus og Hørsholm, kommer med årets måske mest unikke gaveidéer.

#1 En permanent hårfjerning kan spare modtageren for en masse tid

Kropsbehåring er noget af det mest naturlige i verden, men ikke alle mænd bryder sig om at have hår på ryggen, nakken, skuldrene og andre steder. De fleste mænd gør brug af én og samme løsning; traditionel barbering. Traditionel barbering er dog tidskrævende, og effekten er kortvarig, hvorfor Cosmo Laser kan anbefale en permanent hårfjerning.

Skal du glæde en mand, eksempelvis din kæreste eller far, der døjer med uønsket hårvækst, så giv et gavekort til permanent hårfjerning.

#2 Lad ham komme af med uønskede tatoveringer med tatoveringsfjernelse

Rigtig mange danskere, herunder mange mænd, går rundt med tatoveringer på kroppen, som de gerne vil af med. Nogle vælger at handle på deres ønske, mens andre lærer at leve med de uønskede tatoveringer.

Er manden i dit liv træt af en eller flere af sine tatoveringer, så overvej om ikke tatoveringsfjernelse, foretaget af en professionel klinik, kunne være en glimrende gaveidé.

#3 Laserbehandling mod karsprængninger

En anden god gaveidé – endnu en gang inden for skønhedsbehandlinger – er en laserbehandling mod karsprængninger.

Denne gaveidé er tilegnet manden, der døjer med eksempelvis rødme i ansigtet eller blålige mønstre på benene. I dag kan man på meget effektiv og skånsom vis fjerne ødelagte blodkar og karsprængninger ved brug af laser. Det er faktisk en meget populær behandlingsform hos Cosmo Laser.

#4 Hjælp ham af med de irriterende akne-problemer en gang for alle

De fleste mennesker har døjet med akne i et eller andet omfang i løbet af deres liv. Nogle oplever akne-problemer i lang tid efter, at de har vinket farvel til teenagetiden. Det er heldigvis problemer, der er mulige at løse – med en professionel akne-behandling.

I dag er der rig mulighed for at reducere både akne og akne-ar markant. Er akne og / eller akne-ar derfor noget, der plager den mand, du skal forkæle med en gave, så overvej, om ikke en akne-behandling kunne være en rigtig fin gaveidé.

#5 Giv ham den Botox behandling, han længe har drømt om

Botox og filler er ikke kun for kvinder. Det er i lige så høj grad for mænd. Det kan Cosmo Laser nikke genkendende til – deres klinikker besøges nemlig af både mænd og kvinder i stort set alle aldersgrupper.

En Botox behandling kan f.eks. hjælpe manden af med de uønskede rynker, eksempelvis bekymringsrynker i panden eller andre mimiske rynker. Generelt er der med Botox og filler mulighed for at give manden et friskere og evt. mere maskulint look. Hav med fordel denne gaveidé med i overvejelserne, hvis du skal glæde en forfængelig mand. 

Nøgleord

Kontakter

Firmanavn: Cosmo Laser
Navn: Morten Nielsen
E-mailadresse: morten@cosmolaser.dk

Billeder

Information om Shopfinity

Shopfinity
Marielundsvej 46B
2730 Herlev

https://www.shopfinity.dk/

.

Følg pressemeddelelser fra Shopfinity

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Shopfinity