Escalate ApS

Corona har fået danskerne til at lave meget mere mad selv

Del

Corona-pandemien har sat sine spor på danskerne og deres levevis siden starten af 2020. Med to lockdowns har vi alle haft mere tid derhjemme, og det har tydeligt vist sig på en lang række områder. Opskriftsiden Vielskermad.dk melder om en tydelig stigning i søgninger og interesse.

Vi har alle set på sociale medier, hvordan folk pludselig begyndte at dyrke surdej i køleskabet og dele det vidt og bredt under lockdowns, men det er ikke kun bagningen som danskerne har kastet sig over med ny interesse.

Kim Jørgensen fra Vielskermad.dk fortæller:

”Madopskrifter er noget af det folk søger mest efter på nettet, så vi er vant til mange besøgende på vores side, men kort tid efter landet lukkede ned første gang, så vi en signifikant stigning i både søgninger og besøgende og denne tendens har fortsat under hele pandemien.”

35% brugte mere tid på mad

Teknologisk Institut gennemførte i et internationalt samarbejde en undersøgelse fra marts til juli 2020, hvor de interviewede 1.200 danske forbrugere om deres madvaner under Corona.

Her svarede 35% at de nu brugte mere tid på madlavning. Undersøgelsen viste også at danskerne var blevet mere nysgerrige og eksperimenterende i deres madlavning.

Nye opskrifter

18,7% af de adspurgte i undersøgelsen fra Teknologisk Institut fortalte, at de nu i højere grad end før, benytter nye opskrifter og nye ingredienser. Med andre ord har den øgede tid til rådighed, samt jagten efter noget at bruge tiden på, ført til en større grad af eksperimenteren i køkkenet.

Det er også noget Vielskermad.dk kan nikke genkendende til.

”Vi ser den samme tendens i vores data, som Teknologisk Institut nåede frem til. Der er opskrifter, der er og altid vil være klassikere, men når vi kigger på søgemønstre i vores opskrifter, så er de betydeligt bredere i dag end tidligere. Forbrugerne spreder sig simpelthen ud over flere forskellige opskrifter end tidligere, ” udtaler Kim Jørgensen og fortsætter:

”Det er en naturligvis en tendens vi er glade for og og byder velkommen. Vores mission er netop at udbrede kendskabet til madretter, og ikke nødvendigvis kun de klassiske som lasagne og flæskesteg. Vi håber naturligvis at tendensen vil fortsætte, når Corona ligger bag os.”

Information om Escalate ApS

Escalate ApS
Skudehavnsvej 5
2150 Nordhavn

Følg pressemeddelelser fra Escalate ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Escalate ApS

Hvorfor er det en god idé at få renset sine tæpper?21.5.2022 20:00:00 CEST | Nyhed

I de seneste par år har flere og flere valgt at få tæpper hjemme i stuen. Et moderne, æstetisk og sommetider også praktisk valg. Dog er der også en del vedligehold forbundet med tæpper - både for udseendets skyld men også med henblik på hygiejne og allergier. I tæpper samler sig nemlig støv og andre usundheder, som du bør få fjernet. Derudover risikerer tæpper også at få pletter og plamager. Disse kan heldigvis - i langt de fleste tilfælde - også fjernes!

Første gang hos en kosmetisk klinik?21.5.2022 20:00:00 CEST | Nyhed

Bare rolig! For mange kan det være en smule grænseoverskridende at skulle lade et andet menneske tage sig af ens udseende, specielt hvis det er første gang. En kosmetolog kan plukke og forme dine øjenbryn, fjerne kropsbehåring, samt give dig forskellige krops- og ansigtsbehandlinger, når det gælder de mindre behandlinger. Efter første oplevelse finder mange det stærkt vanedannende at skulle besøge kosmetologen i ny og næ. Det skyldtes, at de uddannedes resultater overrasker – ikke på grund af, at de ikke burde være dygtige i deres arbejde, men fordi at mange mænd og kvinder føler sig direkte overraskende smukke, efter et besøg hos deres foretrukne kosmetolog.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum