Coop Danmark A/S

Coop går sammen med Slowjuice Copenhagen

Del

Som de første i Danmark tilbyder Coop.dk MAD direkte levering af juice og kure fra den lille, stærkt specialiserede producent, Slowjuice Copenhagen.

Med et unikt samarbejde med Slowjuice Copenhagen tilbyder Coop.dk MAD nu direkte levering af koldpressede sundhedskure og eksklusiv special juice.

Slowjuice Copenhagen er grundlagt af de to tidligere professionelle badmintonspiller Julie Houmann og Kristian Midtgaard, og har hidtil udelukkende selv stået for salget. Nu bliver det muligt at få det bredt ud, når Coop.dk MAD sælger det online.

Sortimentet består af seks forskellige kure til priser fra 399 til 1199 kr. En enkelt flaske Pære-Ingefær Boost sælges for 59 kr. for 0,32 liter.

 

”Det hele handler om at skabe go´ energi. Go´ energi til en selv, sin krop og omgivelserne omkring en,” forklarer Julie Houmann.

Kommerciel direktør for Coop.dk MAD, Morten Viktor, er glad for det eksklusive partnerskab:

”Vores kunder går meget op i sundhed og convenience. De har en travl hverdag og vil gerne have, at de daglige indkøb er nemme. Derfor synes vi det er et perfekt match mellem os og Slow juice Copenhagen.”

Slowjuice betyder at kværne juice langsomt - modsat centrifugering, der med høj fart slynger saften ud af frugter og grøntsager. Det er de 2 mest anvendte metoder til juicepresning i hjemmet og på mange juicebarer. Slowjuice Copenhagen koldpresser til gengæld slowjuicen og bevarer dermed flest mulige næringsstoffer. Formålet er at give kroppen et boost og alt er 100 procent naturlig, økologisk og friskpresset.

Alle varer er friskpresset dagen inden levering. Der vil i starten være begrænsede mængder.

Yderligere information: Kommerciel direktør Morten Viktor, 2040 2854

www.slowjuicecopenhagen.dk

https://mad.coop.dk/soeg#!?term=slow%20juice

Billeder

Information om Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Coop Danmark A/S
Roskildevej 65
2620 Albertslund

51594468

Følg pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

fakta Harrislee holder døgnåbent hele sommeren24.4.2019 06:45:00 CESTPressemeddelelse

Fra 1. maj kan man købe såvel dagligvarer som de klassiske grænsevarer døgnet rundt i fakta Harrislee, lige syd for den dansk-tyske grænse (ved Padborg). Dermed bliver det muligt for danskere altid at kunne proviantere uanset, hvornår de er på vej på ferie sydpå eller på vej hjem til Danmark. ”Vi ved, at der er mange af vores danske kunder, der gerne vil undgå at spekulere på, om de kan nå at købe deres dagligvarer – uanset om de er på vej til eller fra ferie,” siger salgsdirektør Per Boesen, fakta Tyskland. fakta Harrislee er den eneste af grænsehandelsbutikkerne, der holder døgnåbent fra 1. maj. Butikken adskiller sig fra andre butikker i området ved at have et stort udvalg af almindelige dagligvarer som frisk frugt & grønt, kød, samt grænsens største udvalg af økologiske varer – foruden de traditionelle grænsehandelsvarer. Normalt holder butikken åben for 7-22. Fra 1. maj vil der kun være lukket mellem lørdag midnat og søndag formiddag kl. 11 (det kræver tysk lov). Resten af ugen vi

Coop.dk udfordrer discount på økologi-priser23.4.2019 00:00:00 CESTPressemeddelelse

Det bliver nu muligt at få leveret økologiske varer direkte til døren til samme pris som i discountbutikkerne. Det er Coop.dk MAD, der lancerer knapt 300 nye varer til samme priser som i fakta, hvoraf over 200 af dem er økologiske. ”Vores kunder går mere op i økologi end landsgennemsnittet. Derfor har det altid været afgørende for os at have et stort udvalg af økologiske varer. Men vi vil også gerne tilbyde økologi til lavere priser. Vi gør derfor op med, at det skal være dyrere at købe økologi på nettet,” siger kommerciel direktør Morten Viktor, Coop.dk MAD. Derfor lancerer Coop.dk MAD serien af økologiske/miljømærkede kvalitetsvarer fra Fakta, 365, til samme pris som i discountkæden. Varerne, som vil være alt lige fra økologisk mælk og avocado til pasta og personlig pleje, kan bestilles her i dag: https://mad.coop.dk/ https://mad.coop.dk/ Coop.dk MAD åbnede i 2016 med ”alt det bedste fra Coop” i form af ca. 8.000 forskellige dagligvarer, herunder også de bedste og mest populære Irma-

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum