Tænketanken CONCITO

CONCITO får nye bestyrelse og nye medlemmer

Del

Tre nye bestyrelsesmedlemmer er valgt ind på CONCITOs nyligt afholdte rådsmøde, mens tre er trådt tilbage efter at have siddet i bestyrelsen i de maksimale to perioder.

CONCITO har på sit rådsmøde valgt tre nye medlemmer af bestyrelsen: Signe Frese, Tommy Ahlers og Dewi Dylander.
CONCITO har på sit rådsmøde valgt tre nye medlemmer af bestyrelsen: Signe Frese, Tommy Ahlers og Dewi Dylander.

CONCITO har fået ny bestyrelse, hvis fornemste opgave bliver at fortsætte den ambitiøse udvikling af tænketanken.

Udskiftningen indebærer et farvel til næstformand Anders Eldrup, tidligere adm. direktør for DONG og fhv. departementschef i Finansministeriet. Eldrup har været med i bestyrelsen siden 2013. Foruden Eldrup stopper Morten Riis, Group Director Grundfos, og Søren Boas, chefkonsulent Banedanmark. Alle fortsætter med at være medlemmer og på forskellig vis aktive i CONCITOs arbejde.

”Samtidig med at det er ærgerligt at sige farvel til tre bestyrelsesmedlemmer, der hver især har ydet et godt bidrag til CONCITO’s udvikling, er det også med stolthed, at vi kan præsentere tre nye stærke profile, der hver på deres måde kan guide CONCITO og ledelsen igennem de kommende års ekspansion,” siger Connie Hedegaard, bestyrelsesformand, CONCITO.

Nye bestyrelsesmedlemmer med stærke profiler

De nye medlemmer af CONCITOs bestyrelse er: iværksætter, climate tech investor og tidligere Venstre-minister Tommy Ahlers, CSR director i Coop, Signe D. Frese samt underdirektør med ansvar for bæredygtige investeringer i PKA, Dewi Dylander.

Tommy Ahlers udtaler følgende:

”Da jeg var klimaordfører og sad i ret komplicerede klimaforhandlinger med regeringen, havde jeg et tæt samarbejde med CONCITO - for jeg havde jo ikke et ministerium, jeg kunne trække på. Jeg synes, det er et godt eksempel på, at CONCITO er en mega vigtig spiller ikke bare i den grønne omstilling, men også for vores demokrati. Jeg glæder mig til at være med på rejsen!"

Dewi Dylander udtaler følgende:

”CONCITO er en af de vigtigste danske stemmer i arbejdet med at finde løsninger på klimaforandringernes massive udfordringer, og jeg er stolt over at kunne bakke op om det arbejde som medlem af bestyrelsen. Den finansielle sektor og særligt pensionskasserne spiller en stor rolle i at understøtte klimaløsninger og grøn omstilling i hele verden, og jeg ser frem til blandt andet at bidrage med de erfaringer, vi har med klimainvesteringer i PKA.”

Signe D. Frese udtaler følgende:

"Coop har været medlem af CONCITO i flere år, og jeg kender tænketanken som et sted med høj faglig integritet og stærk faglig sparring. Så for mig er det et stolt næste skridt, jeg nu tager ved at træde ind i bestyrelsen. Jeg glæder mig meget til samarbejdet."

Nye medlemmer af CONCITO

Medlemmerne er en unik og vigtig ressource for CONCITO. De er en naturlig del af tænketanken og dialogen om klimafaglige emner og kan bidrage med viden og give input til faglige diskussioner og analyser fra både forskning og praksis. CONCITO har godt 125 virksomheder, organisationer og videnspersoner i sin medlemskreds.

De nye medlemmer af CONCITO er:

  • Termonet
  • ReMoni
  • Region Midtjylland
  • Nykredit
  • GS1
  • Forbundet Arkitekter og Designere (FAOD)
  • Jesper Svensgaard (personligt medlem)

Billeder

CONCITO har på sit rådsmøde valgt tre nye medlemmer af bestyrelsen: Signe Frese, Tommy Ahlers og Dewi Dylander.
CONCITO har på sit rådsmøde valgt tre nye medlemmer af bestyrelsen: Signe Frese, Tommy Ahlers og Dewi Dylander.
Download

Information om Tænketanken CONCITO

Tænketanken CONCITO
Tænketanken CONCITO
Læderstræde 20
1201 København K

https://concito.dk/

CONCITO er Danmarks grønne tænketank. Vores formål er at medvirke til en mindre udledning af drivhusgasser og en begrænsning af skadevirkningerne af den globale opvarmning. CONCITO betyder "jeg sætter i bevægelse" på latin, og det er, hvad vi ønsker at gøre på klimaområdet. Vi er et af Danmarks største grønne netværk med godt 100 virksomheder, forskere, organisationer og personer som medlemmer.

Følg pressemeddelelser fra Tænketanken CONCITO

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Tænketanken CONCITO

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum